Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor mi a helyzet a...

Most akkor mi a helyzet a hordozóval? Valahol azt olvasom, hogy árt a kicsi gerincének, de akkor miért van?

Figyelt kérdés
8 hetes kisfiam van, hogy 4 órát is alszik benne, és nagyon szereti.
2009. jan. 15. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Én altatni nem altattam benne, de autóval sokat járunk és azt használtuk ülésnek. Meg, ha főztem akkor is abba ültettem magamhoz a konyhában.

2009. jan. 15. 18:30
 2/8 A kérdező kommentje:
én is a házi munka vagy főzés, fejés alatt rakom bele, nem ebben altatom, csak elalszik benne és láthatólag nagyon kényelmes neki :) nem szoktam felébreszteni. csak már annyit olvastam, hogy ártalmas, gondoltam megkérdezem. köszi a válaszod!!
2009. jan. 15. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan használjátok! Semmi baja nem lesz a gerincének, mivel nem görbén, hanem egyenesen tartja a gerincét.
2009. jan. 15. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi autózáshoz, és sétáláshoz is a hordozót használtuk. Semmi baja nem lett a gerincének. Ha ártana, nem ilyenre csinálnák, vagy nem is csinálnák. Meg van az oka, hogy miért ez a pozició biztonságos a kis testüknek.

Nekünk 4 hós koráig fért el benne, utána pedig etetéshez használtam, mert át lehetett fordítani a fogantyúját olyan pozicióba, hogy ülőkeként tudjam használni.

2009. jan. 15. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is amondó vagyok, hogy nem engednék forgalomba, ha káros lenne...

Persze nem egész nap ebben kell tartani, de néha néha bővel elvan benne a gyerek.

2009. jan. 15. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam is szerette, csak az a baj, hogy ő most 3hós és 1hetes és sajnos kinőtte. :) Én mindig abba vittem sétálni. És itthon is abba raktam ha nagyon nyűgös volt. Mosmár nem kényelmes neki mert kicsi, de kapott a nagyiéktól karácsonyra pihenőszéket, egyszerűen imádja.

2009. jan. 15. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is használtam neki elég sokat(lassan kinövi,már csak az autóban használjuk)de nem gondolnám,h káros lenne.Ami még nagyon jó,a pihenőszék.Abban üldögél most már.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 16. 00:08
 8/8 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!! akkor mi is bátran használjuk tovább!! :)

mindenkinek jó babázást!!

2009. jan. 16. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!