Sürgős segítség kell, kifogytam az ötletekből!?
Nekünk az Infacol semmit sem ért.
Az Espumisan csepp valamivel jobb.
Próbáld meg a hátára fektetve megtornáztatni, a lábaid "nyomd" felfele.
Fektesd a karodra, "Kólika tartásban", masszírod közben a pociját.
Próbáld meg újra hajra tenni az ágyában.
Utolsó vagyok.
Lehet, szívtelennek fogsz tartani, de tedd le az ágyába, meg kell tanulni egyedül is aludni!
Nem értek egyet azzal, hogy nem lehet "elkényeztetni" egy ekkora babát. Erre mondják, hogy könnyű a jóhoz hozzászokni :)
nem annyira a hasfájás miatt akar kézben lenni, hidd el! Három hetesen is annyi eszük van!
Az én lányom, 1 hetesen 2 órán keresztül sír, csak azért, mert reggelente fél órát betettük magunk közé, majd amikor felkeltünk, betettük az ágyába. Semmije sem fájt, csak anya-apa közelsége annyira jó neki :) A 2. reggeli együt lustizás után!! (Meg persze a kórházban végig velem volt) Éjjel aludt gyönyörűen egyedüll majd amikor kicsit dajkáltuk, utána még kellett neki dajkálás. De hát anya vérzik alul, le akar zuhizni, reggeliznie is kell, hogy legyen rendesen tej..... és babó ezt nem díjazza :)
Én vagyok aki a melegített törölközőt írtam...Mi nagyon szenvedtünk a pukival, böfivel...stb. A doki néni már papaverines cseppeket írt fel, azzal jobb lett. Ilyen pici babának még nem lehet, szerintem 1 hónapos kortól. Itt is sok kérdés-válasz van ezzel kapcsolatban, olvass utána. Ja, és nem lett függő a gyerek, ahogy sokan írták:)
A férjem mikor nagyon fájt a baba hasa, akkor egyszerűen "összecsukta" a gyereket. Visított, de tényleg jöttek a pukik rendesen. Ahogy egyre nagyobb lett, elértük azt, hogy ő nyomta ki a lábát. Meg kell fogni a bokáját, meg hátul a nyakát és "összecsukni". Vagy...a térdét nyomd egészen hasához, ha rájössz a technikára akkor a pukik is jönni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!