Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sürgős segítség kell, kifogyta...

Sürgős segítség kell, kifogytam az ötletekből!?

Figyelt kérdés
negyed hat óta virrasztok a háromhetessel, mert képtelen büfizni. azóta plusz két etetés volt, némi kaki vagy ikább puki is. én már majd elájulok a fáradtságtól, csuklok össze, gyerek meg békésen szundizik a vállamon, néha felsír vagy tekereg és mint letenném, visít pár másodpercen belül. mit csinálok rosszul? hogy alhatnék végre én is?
2010. nov. 28. 09:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekünk az Infacol semmit sem ért.

Az Espumisan csepp valamivel jobb.

Próbáld meg a hátára fektetve megtornáztatni, a lábaid "nyomd" felfele.

Fektesd a karodra, "Kólika tartásban", masszírod közben a pociját.

Próbáld meg újra hajra tenni az ágyában.

2010. nov. 28. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Lehet, szívtelennek fogsz tartani, de tedd le az ágyába, meg kell tanulni egyedül is aludni!

Nem értek egyet azzal, hogy nem lehet "elkényeztetni" egy ekkora babát. Erre mondják, hogy könnyű a jóhoz hozzászokni :)

nem annyira a hasfájás miatt akar kézben lenni, hidd el! Három hetesen is annyi eszük van!

Az én lányom, 1 hetesen 2 órán keresztül sír, csak azért, mert reggelente fél órát betettük magunk közé, majd amikor felkeltünk, betettük az ágyába. Semmije sem fájt, csak anya-apa közelsége annyira jó neki :) A 2. reggeli együt lustizás után!! (Meg persze a kórházban végig velem volt) Éjjel aludt gyönyörűen egyedüll majd amikor kicsit dajkáltuk, utána még kellett neki dajkálás. De hát anya vérzik alul, le akar zuhizni, reggeliznie is kell, hogy legyen rendesen tej..... és babó ezt nem díjazza :)

2010. nov. 28. 11:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Elalszik egyébként magától, némi nyűglődéssel esetleg. Végül a babakocsiban aludt két órát én pedig arra ébredtem, hogy egyrészt nyöszörög (kakiügylet volt végre), másrészt pedig, hogy asszem újfent mellgyulladásom van vagy lesz :-( három napja hagytam abba az antibiotikum kúrát :-( néha kezdem azt gondolni, nem fog menni nekem ez a szoptatás :-( valahogy sokkal több nehézséggel jár, mint amennyi örömet okoz. :-(
2010. nov. 28. 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Kitartás, nekünk igazából semmi sem segített, semmi nem hozott teljes javulást csak az idő. Iszonyat hosszúnak tűnt ez a néhány hónap, és napra pontosan a 3. hónap betöltésével (5 nappal ezelőtt) lett vége a hasfájásnak. De valamennyit javulni fog idővel. Nekünk már csak 23 óráig tartott a műszak, előtte viszont volt, hogy én éjjel csak 2-3 órákat aludtam. Szorítok nektek :)
2010. nov. 28. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyet értek azon hozzászólóval hogy nem kell állandóan dajkálni, kicsit muszáj megtanulni "egyedül" is lennie.A büfizésre nálunk az vált be(fiunk sehogy máshogy nem tudott büfizni) hogy a térdemre "ültettem" -persze fogtam a kis fejét- és előredöntöttem kicsit, így hintáztattam óvatosan és büfizett:)Ha mégsem sikerült este akkor pedig hasra tettem így ha mégis lenne büfi vagy bukik akkor kifolyik a szájából.Mondjuk nekünk mindig hason alszik a babónk, máshogy nem.Amúgy nem minden esetben büfiznek és ha van puki az jó jel:)
2010. nov. 28. 13:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki a melegített törölközőt írtam...Mi nagyon szenvedtünk a pukival, böfivel...stb. A doki néni már papaverines cseppeket írt fel, azzal jobb lett. Ilyen pici babának még nem lehet, szerintem 1 hónapos kortól. Itt is sok kérdés-válasz van ezzel kapcsolatban, olvass utána. Ja, és nem lett függő a gyerek, ahogy sokan írták:)

A férjem mikor nagyon fájt a baba hasa, akkor egyszerűen "összecsukta" a gyereket. Visított, de tényleg jöttek a pukik rendesen. Ahogy egyre nagyobb lett, elértük azt, hogy ő nyomta ki a lábát. Meg kell fogni a bokáját, meg hátul a nyakát és "összecsukni". Vagy...a térdét nyomd egészen hasához, ha rájössz a technikára akkor a pukik is jönni fognak.

2010. nov. 28. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!