Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császáros anyucik! Ha a...

Császáros anyucik! Ha a műtétre és a lábadozásra gondoltok, mit éreztek? Nem féltek kistesót vállalni, amikor emlékeztek még, milyen fájdalmas és nehéz utána egy hétig?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Természetes szülésre készültünk, de a doki másként döntött, azt mondta a baba miatt, de szerintem csak a korom miatt(43 vagyok). 2 napig nagyon rosz volt, sok vért vesztettem, alig bírtam 3. nap felkelni, de már a műtőben, és hazafelé is mondtam, jöhet a következő. Nekem egy napig se volt segítségem, a férjem se mert szabadnapokat igényelni. 2-3 hétig volt nehéz, főleg mert nem volt időm aludni. Vagy szoptattam, vagy fejtem, vagy valami más tennivaló volt. Aztán valahogy egyre jobb lett. De a sebem a korházból való távozás után csak enyhén fájt, amikor lefeküdtem, felkeltem.
2010. nov. 27. 19:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem iszonyatos élmény volt a szülés, de nem a lábadozás miatt, azzal tök nagy szerencsém volt, hamar regenerálódta, a sebem is nagyon szép.

11 hónapja volt sürgősségi császár, este fél 8-kor, mert rossz lett a CTG. Negyedszerre találták el az érzéstelenítést, vagyis 8 injekciót kaptam a gerincembe, de csak féloldalasan sikerüt, ezért végig ordítottam a császárt. Utána 10 órát nem kelhettem fel, 24 órát nem láttam a fiamat.......

A minap rendezgettem a papírjait, és kezembe akadt a zárójelentés. Bőgve olvastam végig, a mai napig úgy érzem, hogy 'ellopták' a szülésélményemet. Nem a császár bánt, hanem ahogy történt az egész. Azt hiszem, lesz kistesó, de majd csak 2-3 év múlva.

2010. nov. 27. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó:ez borzalmas lehetett,nagyon sajnálom.Hogyan csinálhattak ilyet?Örülök h nem olvastam ilyen történeteket terhességem alatt,tuti berezeltem volna..
2010. nov. 27. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
19:48 vagyok. Remélem szülés előtt állók nem is olvassák ezt a kérdést, nem akarok senkit rémisztgetni, egyszerűen nem volt szerencsém. Egyébként az ország legjobban felszerelt egyetemi klinikáján történt.
2010. nov. 27. 21:14
 15/15 A kérdező kommentje:
19.48-nak. Na, hát velem is hasonló történt, a műtőben szóltam, hogy hahó, én mindent érzek, nem kéne zsibbadnia a lábamnak? Erre gyorsan elaltattak... Nem hatott az EDA. Így nem én, hanem apa kapta meg a fiunkat. És mivel nem hatott az EDA, ébredés után pokolian fájt a sebem...
2010. nov. 28. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!