Igény szerint szoptatott babátok mikor tanult meg egyedül elaludni?
nem lesz így örökrre gondold el, 18 évesen nem fog majd ringatst kérni! :DDD
komolyara fordítva, az én kislnyom ugyan szereti a cumit, de elalduni egyedül a mai napig is csak a babakocsiban (ez már ugyan pár hónapja volt utoljára) vagy az autósülésben, ha utazunk tud. amúgy kér cicit előtte. nem sokat, de kér, már nincs is tejem gyakorlatilag, de kell neki. szóval nem alszik el egyedül, ő ilyen fajta. számítok rá, hogy még egy jó darabig, miután nem kell már majd neki cici, akkor is ott kell mellette feküdnöm, míg elalszik. de az éjjelt átalussza, ezzel nincs gond.
nálunk amúgy 3 hós korában volt egyszer úgy, hogy leraktam, és kínjában elaldut egyedül, mert már nem bírtam rigatni, hiába ringattam, nem aldut el. az ágyban meg elaludt. ( az én ágyamban, a kiságyban ugyan nem). utána tudtunk átállni arra, hogy nem kellett márringatni, hanem melléfeküdtem, és kapott cicit, és úgy aludt el.
Hát, úgy 5-6 hónapos korában tudott elaludni egyedül, ez tartott kb. 3 hónapig. AZtán mióta fel tud állni a kiságyban, nem alszik el egyedül, kizárólag cicin, vagy a nagyágyban a közelemben (aztán beteszem az ágyába). Ezt még tetézi most, hogy másfél hónapja jön mind a 4 rágófoga.
:14 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!