2 honaposom sose keltettem, ha ehes, akkor felebred magatol is, vegigalussza az ejszakakat, ritka, hogy cicizzen ejjel, megis gyonyoruen fejlodik
2010. nov. 26. 22:25
2/17 anonim válasza:
Soha nem keltettem. Tökéletesen működnek a babák, ha éhesek jelzik. Jó étvágyú, és jó alvó baba volt mindkét fiam.
2010. nov. 26. 22:31
3/17 anonim válasza:
szia
Tudtommal addig kell keltegetni amig be van sargulva.Otthon ki sem engedik ugy a korhazbol ha sarga.
2010. nov. 26. 22:33
4/17 anonim válasza:
Én egyszer keltettem fel, az első éjszakánkon itthon. Ezután este 10-től reggel 4-ig bömbölt. Többet nem ébresztettem fel, ő is aludt néha 4-5 órákat. Csak éjszaka fordult elő, hogy ennél többet aludt, de akkor se keltegettem.
2010. nov. 26. 22:35
5/17 anonim válasza:
Második baba most 2 hetes. Sem az elsőt, sem most őt sem keltettem egyszer sem. Ezt hívják igény szeriti szoptatásnak. Igazam van az egyik előz válaszolónak, hyog ha sárga akkor kell keltegetni - már ha fel tudod, mert olyankor nagyon mélyen alszanak és nehéz. De egy egészséges babát nem kell felkelteni - jelez ha úgyis éhes.
2010. nov. 26. 22:37
6/17 anonim válasza:
miután hazavittük a 2800g-os babámat besárgult, így 2 óránként kellett kelteni. nem is tudom már, 2-3 napig kellett ezt csinálni, nem hetekig :)
2010. nov. 26. 22:41
7/17 anonim válasza:
Egészséges gyereket nem kell kelteni, örülj, ha jól alszik, aludj te is!
2010. nov. 26. 22:45
8/17 anonim válasza:
elso vagyok
kolfoldon elunk, olyan sargan hoztam haza a lanyom, hogy mindenki itt riogatott, hogy beteg, az orvos meg csak nevetett, es mondta, hogy nincs ok aggodalomra, csak etessem a babat igeny szerint, es ha ugy latom, hogy nem fejlodik, akkor ebreszgessem 3 orankent
2010. nov. 26. 22:55
9/17 anonim válasza:
hát ez jó... nekem meg azt mondták a kórházban, hogy keltegessem 3 óránként, nehogy besárguljon, úgyh a nagy parában a 6 hetes kontrollig keltegettük, aztán meg úgy megszokta, hogy magától is kelt...
amúgy aludt volna rendesen..
ezek szerint a 2. babát már ne keltegessem, ha rendesen eszik, ugye?
2010. nov. 26. 22:58
10/17 anonim válasza:
22.33-as vagyok
en is kulfoldon szultem, de nekem keltegetni kellett a lanyomat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!