Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a 6 hós lányom...

Mit tegyek, ha a 6 hós lányom fogzás miatt éjjel egy órán keresztül üvölt?

Figyelt kérdés
5 napja minden éjjel felébred 2 körül és 1,5-2 órát fennt van, ebből 1 óra legalább az üvöltés. Fél óráig kell ölelgetnem, símogatnom, hogy végre elaludjon. Viburcol kúp, chamomilla, panadol szirup, dologél már nem segít... 3 napja kint van a foga hegye, ráadásul a forgást is a napokban kezdte el gyakorolgatni őrült tempóban, és mivel eddig hason aludt, háton van folyamatosan az ágyban (szerintem ezért is ébred meg sokszor). Meddig tart ez még? Mit tehetnék még?
2009. jan. 15. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

a dentinox gélben van lidocain, hátha az segít, és dörzsölgesd is az ínyét a fog körül neki, meg ha hason aludt fektesd hasra és simogasd a hátát, akkor nem fog hanyattfekvésbe fordulni.

szeintem még pár nap és az idő megoldja egyébként, és a türelmünk miatt vagyunk mi nők az anyák... :-)) kitartás

2009. jan. 15. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
nekünk a nurofen szirup vált be. este lefekvés előtt 2-2.5 ml szirup , így is fel-felsír, de alszik is tovább.
2009. jan. 15. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
én is nurofent adok neki, de csak ha kell. gyorsan hat és utánna alszik tovább nyugodtan.
2009. jan. 15. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezt még kipróbálom!
2009. jan. 15. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!