Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nap fürdetitek a...

Minden nap fürdetitek a babátokat? Én 2 naponta, még csak 5 hónapos. Ez baj? Védőnő mondta, hogy elég 2x fürdetni, amíg nem kúszik-mászik.

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 09:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
97%
Én is hallottam már azt, hogy nem kell csak heti 2-3 alkalomkor fürdetni. De én minden nap fürdetem a 4 hónapos babámat. Szokott néha bukni, nyakába is csurog, pisi, kaki...szerintem érdemes minden nap fürdetni és tényleg rendszerességre tanítja. Nagyon ritkán fordul elő, hogy kimarad a fürdés, csak azért mert bealudt, amikor fürdetési idő van, és nagyon elcsúszna a fürdés, és nem is volt aznap kaka, csak akkor nincs fürdés. Ez kábé 5x fordult elő eddig.
2010. dec. 1. 09:55
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is minden nap fürdetem.

1. nekünk nyugodtabban alszik tőle: részben "lemosódik" az egész nap ráragadt szagoktól, részben el is lazítja. és tudja, h alvás jön.

2. meg olyan sokat és sokszor kakil, hogy sztem popsitörlővel teljesen nem lehet a bőrét megtisztítani.

A mi babánknak is kicsinálta minden fürdető a bőrét, CSAK A PATIKAI vált be. A többitől ekcémás lett.

5 hós

2010. dec. 1. 10:11
 23/28 anonim ***** válasza:
61%

en ket naponta furdetem es minden nap megmosdatom 1 pici tal vizben es 1 rongyal a kis nunijat, honaljat es nyakat, a kezet arcat minden reggel 7 honapos

bocs az ekezetek miatt es a helyesirasert

2010. dec. 1. 11:43
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom annyira ekcémás volt,hogy csak a 2-3 naponta ajánlották neki a fürdést.Ezzel szemben én minden nap fürdettem,igaz Anna vizben,szerintem kell a napi tisztálkodás,és ez egy rituálé is.
2010. dec. 1. 12:15
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
kislányom koraszülö9tt volt. az ottani intenzives nővér mondta hogy csak nálunk szokás minden nap fürdetni a babákat. mi fürdetjük minden nap mert megnyugszik, de ha éppen alszik akkor akkor sem esünk kétségbe, akkor kimarad.
2010. dec. 1. 12:23
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindenap fürdettem bár bevallom a 14 hónap alatt volt hogy kihagytunk, 3 alkalmat későn értünk haza ő meg már fáradt volt nem akartam hogy még jobban nyügös legyen de hát ilyenkor jön jól a törlökendő használata.
2010. dec. 1. 12:38
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Én minden nap fürdetek,vagyis fürdünk együtt a lányommal! (kivéve azokat a nehéz napokat) :)

A lányomnak nem lenne a kerek a nap,ha nem játszanánk egy hatalmasat a kádban!Mondjuk ő különösen vizibolha,mert úszni is járunk 5 hós korától,mindennél jobban szereti!A kádban is mindig víz alá megy...Szóval még az ég is vizes!

De így kerek a nap nálunk!

2010. dec. 1. 14:22
 28/28 anonim ***** válasza:
Minden nap fürdetem a lányom, most 1 éves. Nekünk ez hozzá tartozik a napirendhez. Ez tulajdonképpen egy fix. pont a napunkban, ez mindig este 7-8 között van. Az alvások elcsúszhatnak, de ez nem.
2010. dec. 1. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!