Minden nap fürdetitek a babátokat? Én 2 naponta, még csak 5 hónapos. Ez baj? Védőnő mondta, hogy elég 2x fürdetni, amíg nem kúszik-mászik.
Szia!
Én is minden nap fürdetem.
1. nekünk nyugodtabban alszik tőle: részben "lemosódik" az egész nap ráragadt szagoktól, részben el is lazítja. és tudja, h alvás jön.
2. meg olyan sokat és sokszor kakil, hogy sztem popsitörlővel teljesen nem lehet a bőrét megtisztítani.
A mi babánknak is kicsinálta minden fürdető a bőrét, CSAK A PATIKAI vált be. A többitől ekcémás lett.
5 hós
en ket naponta furdetem es minden nap megmosdatom 1 pici tal vizben es 1 rongyal a kis nunijat, honaljat es nyakat, a kezet arcat minden reggel 7 honapos
bocs az ekezetek miatt es a helyesirasert
Én minden nap fürdetek,vagyis fürdünk együtt a lányommal! (kivéve azokat a nehéz napokat) :)
A lányomnak nem lenne a kerek a nap,ha nem játszanánk egy hatalmasat a kádban!Mondjuk ő különösen vizibolha,mert úszni is járunk 5 hós korától,mindennél jobban szereti!A kádban is mindig víz alá megy...Szóval még az ég is vizes!
De így kerek a nap nálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!