Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nap fürdetitek a...

Minden nap fürdetitek a babátokat? Én 2 naponta, még csak 5 hónapos. Ez baj? Védőnő mondta, hogy elég 2x fürdetni, amíg nem kúszik-mászik.

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 09:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden nap fürdetem.

Valahogy fura lenne átöltöztetni fürdés nélkül.

Én sem érzem jól magam este ha zuhany nélkül fekszem le.

2010. nov. 26. 10:30
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Április végén született a lányom, és nem tudom ki emlékszik milyen volt a május, de Bp-en a 4. emeleten elkelt volna a hősugárzó. Minden pelenkázáskor tüsszögött a pici. Nem fürdettem minden nap. De ahogy beállt a jóidő rutinná vállt. Nagyon szereti, és szükség is van rá, mert könnyen megizzad pl. a babakocsiban a nyaka , a feje. Aztán a bélmozgáanak/emésztésnek is jót tesz a meleg locsi. Na meg a pisi a kaki (néha napközben is beültetem a kiskádba, egyszerübb így lemosdatni). 7 hónapos
2010. nov. 26. 10:31
 13/28 anonim ***** válasza:
60%
mi 2 naponta fürdetünk,4 hós a babánk
2010. nov. 26. 12:18
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
Arcát, kezét, hónalját, puncit vagy kukit.
2010. nov. 26. 12:22
 15/28 anonim ***** válasza:
74%

sztem elég kétnaponta fürdetni, ezzel nincs baj.

bár mi is naponta fürdetünk, ez az esti menet, előbb a kicsit, utána a nagyobbikat... ez az esti rutin - nem is gondolkodtam még rajta, hogy ne így legyen. :-)

egyébként babaolajat tegyél kicsit a vizébe, amivel fürdeteted, nem szárad ki a bőre, sőt gyönyörű lesz tőle! :-)

2010. nov. 26. 13:53
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Én 3 hónapos koráig fürdettem csak kétnaponta, utána már úgy gondoltam, hogy fontos neki a fix esti rutin, hogy tudja, hogy fürdés után alvás jön, és minden nap ugyanez legyen. Ráadásul addigra annyira szeretett fürödni, hogy öröm volt nézni, ahogy lubickol.
2010. dec. 1. 08:39
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is születése óta mindennap megfürdetjük. És valóban jobban alszik. Nem is tudom mit művelne, ha kimaradna egy fürdés :)

2010. dec. 1. 08:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap fürdetem, de ekcémás lett a bőre, és a dokinő azt tanácsolta hogy 2 naponta fürdessük mert jót tesz a bőrének ha nem éri minden nap víz. Én azért megfürdetem továbbra is minden nap, néha csak pár percre, mert már úgy megszokta hogy utána megy aludni. Ha nem fürdene alvás előtt biztos hiányozna neki.
2010. dec. 1. 09:03
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap fürdetjük, anélkül szerintem el se tudna már aludni :) A napi rutin része nálunk, így szokta meg. 5hós
2010. dec. 1. 09:37
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is minden nap fürdetni kell, mert ugye bekakil, bepisil, és a törlőkendő megtisztítja valamennyire, de nem teljesen. Meg majd most lesz, hogy imádnak fürdeni, miért ne adnád meg neki ezt az élményt minden nap.
2010. dec. 1. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!