Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki sokgyerekes családban...

Aki sokgyerekes családban nőtt fel, hány gyereket akar? Miért?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 17:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4-en vagyunk testvérek, de csak 2-őt szeretnék, kiiskolázni és elindítani tisztességesen az életben szerintem 2-őt is csoda.
2010. nov. 25. 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Mi 3-an a férjemék szintén 3-an testvérek, nekünk tavasszal születik a 4.

Dolgozunk mindketten, és remélhetőleg, ha bármi helyzet adódik, a tartalékaink elegek lesznek.

adósságunk nincs, csak ezért mertünk ennyi manócskát vállalni

2010. nov. 25. 17:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi 5-en vagyunk testvérek (ikrek is), a férjemék 3-an. Még nincs picink, mert gyűjtögetünk, de nagy családot szeretnénk! Min. 3 gyerkőcöt. Mind a ketten annyi szeretetet kaptunk otthonról és annyi jót a testvérektől, hogy hisszük, hogy anélkül nem lehet élni.
2010. nov. 25. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
4 testvérem van, egy fiúnk, egyelőre. Egy testvért tervezünk még... :-)
2010. nov. 25. 18:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi is 3-an, meg a páromék is 3-an vannak testvérek.Bár nekem olyan mintha csak 1 tesóm lenne mivel a legnagyobb nővéremmel 14 év van köztünk.Nekünk 1 babánk van, és nem is szeretnénk többet.
2010. nov. 25. 19:04
 6/13 anonim ***** válasza:
8%

3-an vagyunk testvérek(ikerhugaim és én), páromék ketten.

Sokáig-9 évig- 1 gyerekünk volt (fiú), most kettő van, akicsi 2 éves lesz márciusban(lány)

Többet nem akarok.

Miért

-mert 39 éves leszek

-mert soha nem akartam sok gyreket

-mert nem keresünk sokat, ezáltal megszívjuka z új adórendszerrel....

és még sorolhatnám

2010. nov. 25. 19:35
 7/13 anonim ***** válasza:
4 testvérem van (és imádom őket), a férjemnek 1. 37 évesen szültem a fiunkat, és még szerettem volna 40 előtt kis tesót, de nem hiszem, hogy lesz. A férjem nem igazán akar még egy babát (az anyagiak miatt).
2010. nov. 25. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Én egyke voltam egész életemben,és ikreim születtek,és baromi jó érzés volt arra gondolni,már mikor terhes is voltam,h ők már most sincsenek egyedül,mint én,hiszen ott vannak egymásnak,és remélem ott is lesznek egész életükben.Férjemnek csak egy testvére van,de nincsenek túl jóban.Szeretnék még egy harmadik babát is,de sajnos nem lehet,szintén az anyagiak miatt.
2010. nov. 25. 20:03
 9/13 A kérdező kommentje:
A páromnak 4 tesója van (bár előnyét még az életben nem látta...), nekem csak 1 (vele semmi problémám), és mindenki furcsán néz ránk, hogy csak 1 gyereket akarunk. Soha nem is akartunk többet, ahogy írták előttem is, épp elég ebben a mai világban egyet is tisztességesen felnevelni. Ahol adottak az anyagiak, ott természetesen bátran vállaljanak többet.
2010. nov. 25. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:
7%

19:35

Anyukám is kettőt akart volna, de 3-an lettünk.

Őszintén én soha nem értettem, miért akar valaki 3 vagy több gyereket

2010. nov. 25. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!