Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cserpes joghurtból vagy...

Cserpes joghurtból vagy Danone könnyű és finomból az aprómagvasakat, áfonyásat, ribizliset. Stb.15 hónapos babának lehet adni? Kóstoltatva, vagy egyből adhatom az egészet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Én Danone Aktíviából próbáltam az epreset, ki is pirosodott a popija 14 hónaposan...
2010. nov. 25. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
másfél éves kortól lehet nekik adni elvileg, de szerintem próbáld ki kis mennyiséggel. Nálunk érdekes módon az eprestől semmi baja nem volt, de amiben áfonya is van, attól kiütése lett.
2010. nov. 25. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy akkor még várok vele. Félek a reakcióktól, valahol olvastam, hogy egy baba 1 éves kora után kapott kiwit, aztán felfújódott, rohantak vele a kórházba.
2010. nov. 25. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nahát nekünk meg az áfonyástól nem lett semmi baja :o)

első

2010. nov. 25. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
1 éves korától kap epreset, áfonyásat, málnásat. Semmi baja nem lett egyiktől sem. Nem kóstolgattuk, egyből megevett egy egész dobozzal. Most 14 hónapos.
2010. nov. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!