5 hónapos kisbaba minden evés utánn nagyon sok tápszert vissza büfög. Még evés utánn fél óával is sok jön neki vissza. Mitől lehet ez?
Milyen tápszert kap? Mióta bukik? Rendesen megböfizteted?
Nem kezdett el mostanság aktívabban mozogni, forogni?
Milupa M. AR tápszert kap a fiam születése óta. Volt, hogy attól is bukott néha, nem annyit mint anélkül.
enyém is 5hósan kezdett így visszabüfizni sok tápit, és a gyümipépet amit megevett.
én kevesebb adag kaját adtam neki (amitől szintén kibírta a 3-4órákat napközben), és evés után még fél órát ültetve hagytam a babahordozóba, vagy pihenőszékben. utána már ha mozgott is aktívan, akkor sem jött vissza semmi.
viszont ha több kajcsit eszik, akkor mindez hiába, akkor egy hasprés után ömlik a szájából a "cucc":-)
a sok mozgástól van egyébként, és nálunk pl már attól is, hogy folyamatosan a szájában vannak a kezei, öklei, és néha szinte meghányatja magát.
ha majd ülni fog, és többnyire függőleges testhelyzetben lesz, ez el fog múlni - nálatok is, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!