Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam fején nagy volt a...

Kisfiam fején nagy volt a koszmó, leszedtem olajjal és még 3 hónap elteltével se nőtt ki a haja, járt így valaki kinőtt ott a haj?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 05:59
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem a negatív véleményű véleményekre vagyok kiváncsi,hanem tapasztalatokra.
2010. nov. 25. 06:06
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
A haját is leszedted?! Elég lett volna a koszmót eltávolítani
2010. nov. 25. 07:06
 3/6 Zsüly18 ***** válasza:
szia!az én fiamnak is volt koszmója de a dr nő írt olajat meg koszmó elleni krémet!és a fiamnak is kihullt a haja tőle de már vissza nőtt neki!
2010. nov. 25. 07:38
 4/6 anonim ***** válasza:

csak a babahaj hullott ki....nem???

Majd kinő az "igazi" :-)

Az én kisfiamnak születése után hámlott le egy bőrréteg(a védőnő szerint normális volt...hát nem tudom,de azóta minden rendben a bőrével)

...szóval,hámlott,és babaolajoztam...ettől meg neki is hamarabb kihullott a babahaj...kopasz volt a feje teteje egy ideig,de azóta szép hajacskája van...

mondjuk nem 3 hónap volt!

A te kisfiad milyen idős...és melyik haja hullott ki??

2010. nov. 25. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Én másfél éves koromig kopasz voltam :o) nem hiszem, hogy a kószmóleszedés elleni olajozástól nem nőne a haj, vagy hullana ki.

A fiamnak kihullott a babahaja, azóta már nő, pedig neki folyamatosan koszmós a feje. Ha már két napig nem olajozom, előjön. Vékonyszálú haja van, de nem aggódom mivel nekem nem is volt még egy évesen sem hajam. Aztán meg olyan vastagszálú lett, hogy sosem tudtam begöndöríteni....

2010. nov. 25. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:
3 hónaposan volt ez és már új haja nőtt de ott nem nőtt ki.és most 7 hónapos
2010. nov. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!