Van egy gyorshajtásos büntetésünk 60 ezer forintról.6 hónap haladékot kaptunk a befizetésére. Mi történik akkor ha a 6 hónap elteltével sem tudom kifizetni?
Gondolom előbb utóbb küldik a sok felszólítást, azután megfenyegetnek a letöltésével érték-idő arányosan.
Undorító! Nekem is küldtek 30.000.-Ft-ról gyorshajtásért, mert haladtam a forgalommal, igaz 50 helyett 70-el. De! Miért nem állnak a sok bevásárló központhoz a nyomorék parkolójelzéssel ellátott helyekhez, vagy miért nem a BMW-s, Mercis autókat büntetik? És mikor ők a rendőrök szabálytalankodnak? Az ember gyomra kifordul már ettől a bürökrata, gusztustalan rendszertől!
Ui: A múltkor 50-el haladtam, illletve, mióta büntettek berartom a "jogos" sebességkorlátozást. Na azóta kapom is a bemutatásokat! Szuper!
Szia!
Közérdekű munkával,vagy elzárással lehet az ilyen esetet büntetni.Akár számolhatja 100 forintjával is naponta,ami nem kevés nap elzárást jelent.Kiszámoltam,kereken 600 napot ülhetsz érte.És hogy írták a határozatban?Fél év múlva egy összegben kell kifizetni?adtak lehetőséget fellebbezésre?Írd meg és segítek,hogy hogy járnál a legjobban.
A második válaszolónak pedig:nem állhat ott minden bevásárló központban egy rendőr,hogy figyelje a szabálytalanul parkolókat.És minden BMW-s,illetve Mercis mellett sem lehet ott mindig rendőr.Tudod az ilyen tuskóknak szoktam mondani,hogy mindenki előtt ott a lehetőség,hogy egyenruhát húzzon.A kérdező nem a te sztoridra volt kíváncsi,hogy megsajnáljon.Ha meg valakinek nem tetszik,hogy te betartod a sebességet,az kerüljön ki.Én mindig betartom a sebességhatárokat,és érdekes,eddig nem dudált még le senki az útról.Ez a rohanós,másik letolása az útról,ez amolyan nagyvárosi(PESTI)bunkó stílus.
Szia kedves harmadik válaszoló!
Én a második sajnáltatós sztoris vagyok Egyébként 5000.-Ft kell befizetni, ha valaki fellebbezni szeretne - halkan mondom - feleslegesen. Örülök, hogy ilyen ügyes vagy. Én csak Sajnálkozni tudok.
Egyébként teljesen mindegy, hogy pesti, vagy vidéki Fajparaszt a mutogatós, húz 100-al, és ha megállok mint minden esetben a gyalogos átkelőhelynél, vagy ahol még nem is jelzik akkor is - mutogat.
Kösz, hogy ilyen okos vagy! Nélküled nem lenne élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!