Kisfiam nem eszi meg amit én csinálok neki (krumpli-almával) öklendezik tőle. Kipróbáltam az Univer alma-burgonyával. Ez ízlik neki. Tápanyagtartalma ugyanaz? Az enyémet miért nem eszi meg?
Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 17:53
1/6 anonim válasza:
Amiért az enyém sem pedig már 8 hónapos. Minden héten többször is próbálkozom az általam készített ételekkel de neki nem kell. Köpi ki és fuldoklik. Adjál neki üvegeset. Én még sírtam is ez miatt, de ez az ő választásuk. Nagyon okosak ám. Nyugi az üveges is nagyon jó csak állati sokba kerül. De ez van. Semmit sem szabad erőltetni és siettetni mert akkor utálni fog enni. Próbáltam már az enyémet keverni az üvegessel de úgysem kell neki. Hát ez van. Várom a csodát. Sok sikert.
2/6 anonim válasza:
Szia az üveges sokkal pépesebb mint amit saját magunk készítünk lehet, hogy ezért nem kell neki.Hogy készíted neki el?
3/6 anonim válasza:
nyugodj meg, az án fiam sem eszi meg amit főzök. ő is mindjárt 8 hónapos, de csak az üveges kaja kell neki, ez van... bár én nem bánom, mert nem tudnék annyi bio kaját beszerezni, mint amit üvegesben így meg tud enni. a fiam HIPP-et eszik, és nagyon, de nagyon szereti. bár az is igaz, hogy azon kívül sem eszik meg semmi más cég által gyártott kaját:)
4/6 anonim válasza:
Első vagyok és lányok megtörtént a csoda! A kislányom ma banánt evett az ujjamról, és ahhoz képest hogy először evett darabosat elég "nagy" falatkának számít amiket csipkedtem neki! Nagyon boldog vagyok. Ezek szerint sok türelem és próbálkozás után sikerülni fog nektek is. Tehát a tejberizsem és a banán már ok! Úgyhogy ne adjátok fel! Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Szió!
Én mostanában arra szoktam rá, hogy az üveges bébi ételeken megnézem az összetevők arányát, és annak megfelelően csinálom az itthonit. Sajnos a botmixer nem pépesít tökéletesen, ezért gyakran átpasszírozom szűrőn is. Akkor már általában megeszi.
Zita (8,5 hónapos kislány anyukája)
6/6 anonim válasza:
én is azt csinálom, h megnée a bébiétel arányát és olyan aányban próbálom én is megcsinálni. és a turbofoozaton pépesítek (az én babóm még csak 4.5 hós). sőt ha vmi olyat kap amitől tudom, h kiborul (pl. répa) akkor egy inciripiciri babánt teszek hozzá pürésítés előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!