Mi a véleményed a Fisher Pice játékokról?
Az a baj hogy ez a tipikus női mentalitás. Mindig mindent általánosít a sok kedves anyuka, akik a szemellenzősebb fajtából valók.
Aki szereti a FP játékot arra rásütik hogy biztos nem foglalkoznak eleget a gyerekkel a szülők, meg hogy "nehogy má' egy maci taníccsa a kisbogárkámat", ja és a legjobb: egy másik kérdésben valaki írta hogy "lányomnak nagyon tetszenek de én megnéztem és nekem nagyon nem tetszett úgyhogy nem veszek neki".
Ezek a nők csak abba nem gondolnak bele, hogy egyrészt:
- a játékokkal, legyen az egy fakanál, vagy egy FP maci, akkor teszünk a legjobbat a gyermekkel, ha EGYÜTT játszunk. Tehát csak az ostoba anyuka gondolja azt hogy akinek FP macija van az a szerencsétlen kis poronty egyedüli játékra van ítélve. A gondolkodó anya tudja, hogy ha odaül a gyermeke mellé akkor egy közös játék még közelebb hoz :)
Az utolsó példám meg amit leírtam, az meg egyenesen elgondolkodtatott, hogy milyen furcsa szülői elgondolás hogy ha nekem nem tetszik akkor a gyerekemnek hiába tetszik, akkor sem veszem meg.....ha nagyobb lesz akkor majd nem vesz neki pl. zöld színű ruhát mert kedves anyuka utálja a zöld színt?
Mert oké hogy a szülő dolga az is hogy ne hagyja rá a gyerekre a káros dolgokat, vagy az egészségre, stb.-re ártalmas dolgokat, na de a tanuló maci nem ártalmas, az egy JÁTÉK, ami ha tetszik a gyerekemnek és megtehetem akkor megveszem hogy örömet okozzak.
Én megértem ha valaki nem szereti a FP játékokat, csak azt nem hogy miért kell ostoba érveket felhozni ellene hogy meggyőzzék azokat akik szeretik. És igen, sok esetben valóban irigység, de sok esetben csak a tudatlanság, szemellenzés a gond. DE hangsúlyozom, hogy van aki szimplán csak nem szereti, és a gyermeke sem, ezzel NINCS probléma! Csak ne beszéljen hülyeségeket.
Nekünk van FP játékunk, több is, aranyosak, kevesek, együtt játszunk velük. Mint bármelyik más játékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!