Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a V-tech...

Mi a véleményetek a V-tech ugri-bugri kis teknősről?

Figyelt kérdés
Kislányom Karácsonykor lesz másfél éves és ilyet szeretnénk neki karácsonyra venni. Van valakinek esetleg? Szereti babátok?
2010. nov. 24. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Fisher price hip hop zebra! Szereti lányom. Nekem a teknős nem tetszik, mert egy teknős nem ugra bugrál! Egy zebrán már inkább lehet lovagolni, na de egy teknősön!

Szerintem nem valósághű, zebra utánzata.

2010. nov. 24. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg tetszik.Mi is nézegettük karácsonyra,de mivel még 8 hós igy kicsi hozzá.Amúgy a müllerben mától akciós:-)
2010. nov. 25. 07:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó, hogy megírtad. Köszönöm szépen!
2010. nov. 25. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó.:)A zebra 18 ezer a béka meg 9ezer és ugyan azt tudja.:)Jövő nyáron lesz a kislányom 1 éves és már én is kénéztem neki a békát.:)
2010. nov. 25. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is azért gondoltam rá, mert sokkal olcsóbb és szerintem ugyanaz. Köszönöm a véleményeteket!
2010. nov. 25. 20:47
 6/6 Lenti Vivien válasza:
Nekem is tetszene de mindenképp magyar nyelvű,vagy esetleg Magyar-Angol,szerintem egy 18 hós nem érti meg hogy angolul mit magyaráz neki a teknős így nem is ösztönzi,sajnos sehol nem találok magyar nyelvűt:(
2011. nov. 25. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!