Hogy készítitek el a krumplit? Mivel pépesítitek, ha nem elég az a lé, amiben pároltam?
Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 14:07
1/4 anonim 

válasza:

Pürésítheted gyümölcslével, mondjuk almalével, vagy paradicsomlével, esetleg anyatejjel, vagy tápszerrel. Vagy ha van vmi levesetek ami passzol hozzá és nem túl fűszeres azzal is lehet. Sztem, és szoktam húslevessel, vagy zödséglevessel.
2/4 anonim 

válasza:

Én bővebb lébe főzöm, mást is teszek a főzelékébe pl sütőtök,és a lével annyira higitom hogy jo legyen. A kicsim pl nem szereti ha tul sűrű mert attól ökrendezik.
3/4 anonim 

válasza:

Főzőlevével. Ha az nem elég, akkor forralt vízzel hígítom. Egyébként turmixolom.
4/4 anonim 

válasza:

Nekem több táplálkozási tanácsadó javasolta,hogy ne főzzem meghámozva,mert minden tápanyag elfő belőle.Azt javasolták süssem héjában,aztán hámozás után pépesítsem anyatejjel,vagy tápival,lehet gyümölcslével is.Jó egészséges főzőcskét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!