Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy telik egy napotok,...

Hogy telik egy napotok, mennyi a segítségetek?

Figyelt kérdés

Főleg arra gondolok, hogy hogyan-miben-mennyit segít bárki férj, barát, anyós stb.

úgy egy éves kor alatt

2010. nov. 23. 18:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
annyira együtt érzek veled,pont igy vagyok én is,olyan rossz hogy magunkal semmi idönk törödni.az én párom se mondja hogy jajj drágám majd én...te menj csak (..)szinte soha nics ilyen.nálunk apa külföldön van,havi 1x hazajön kb egy hétre,de hát neki köszönhetjük a jólétünket ugye...abban az egy hétbem dupla dolgom van,több mosás,több konyhai munka-vasalás-és egyéb extra pl.szexi dögre vágyó kiéhezett férj(akinek amugy itthon is van más dolga mint a gyerek,szereti de van más is...),aki persze a nap végére kap egy fáradt lestrapált anyát..hát erről ennyit.egy mama van ahová lehet vinni,jönni nem jönnek én megyek.ő heti 1x viszi egy nap és egy éjszakára,nekem azt kell beosztani takaritásra és pihire,mikor hazajön a fiam egy hétig csak bohockodunk,akkor jó mert a nagytakaritás kész,vagyis lehet kupizni,nem számit,összegyülik a mosás meg minden és kezdödik elöröl.ebédet hozom egy étteremből.szoval igy nekünk jo.inkább az nehéz amikor apa itthon van,akkor sose viszik a mamáék hisz apa is vele akar lenni,persze nem ugy hogy ö eteti vagy fürdeti mert valami miat mindig csak rövid idő az amig hagy nekem idöt és elviszi.bocs ha hosszura sikerült de mikor olvastam a kérdésed gondoltam kiirom magamból a bánatom.szia
2010. nov. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!