Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 és fél hós babám miért nem...

4 és fél hós babám miért nem fogadja el a tápszert?

Figyelt kérdés
Eddig anyatejes volt de már alig van tejem. Éjszaka is egyre többször kel fel, nyilván ezért. Próbáltam többféle cumisüveget, de hiába...mit tegyek? Már nagyon ki vagyok purcanva az éjszakázások miatt:(
2009. jan. 14. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! AZ üveget vagy magát a tápot nem fogadja el? Mert ha a tápot, próbálj meg másfélét. AZ üveggel nekünk is kísérletezni kellett, végül a Rossmannos Babynova vált be.

Sok sikert!

2009. jan. 14. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:
A tápszert...megpróbálok más fajtát.Köszi
2009. jan. 14. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Első lányommal kellett sokféle tápszert kipróbálnunk, mert egyszerűen nem akarta elfogadni, holott már nem hízott eleget, kellett a hozzátáplálás, ráadásul refluxos volt, így speciális tápszer is kellett neki. Aztán pár hónap után elfogadta, tejet semmiképpen nem akartam neki adni túl korán.
2009. jan. 14. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az első válaszoló vagyok. MI a Milumillel kezdtük, megette a kisfiunk, de éhes maradt tőle bármennyit adtunk neki. Végül a Beba vált be.
2009. jan. 15. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Először Beba-val próbáltuk, nem jött be..tegnap vettem Milupa-t..az sem:( Lehet hogy az a baj hogy hipoallergén mindkettő?(azt hallottam az keserű)
2009. jan. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!