10 hetes babám az éjszaka alig aludt valamit. Másnak is ilyen éjszkája volt?
Figyelt kérdés
Amúgy már 2 hetes kora óta végig alussza az éjszakát.Lehet hogy front van? Jöhet a foga is? Ugyanis nagyon folyik a nyála és állandóan rágja a kezét.2009. jan. 14. 11:03
1/8 anonim 

válasza:

Szia, az enyém még nem alussza végig az éjszakát, de a tegnapi nálunk is rémes volt! Melegfront jön, én is rájöttem reggelre...
2/8 anonim válasza:
MIis ilyne problemakkal kuszkodunk par napja:(
3 hetes fiam nem akar ejjel aludni, 2 orankent szopik, engme meg kikeszit...az elmult ejjel nalunk is remes volt.
3/8 anonim 

válasza:

Ugyan az a helyzet:-(( semmit nem aludtunk az éjjel!Hiába tettem már be magunk közé a nagy ágyba csak nézelődött.Nagynehezen aludt utána egy kicsit mellettünk.De ezt már napközben is eljátszotta ma folytatódik.10 perc alvással ami csak az ölemben megy.
4/8 anonim 

válasza:

10 hós babám teljesen taccsra tett minket a férjemmel tegnap éjjel.... Egyszerűen nem tudtuk, hogy mi baja lehet, csak sírt, nyöszörgött, vagy játszani akart és nevetgélt, mindent csinált csak nem aludt... Nem tudom, hogy miért lehetett, még ilyen soha nem volt. Egy órától hajnal 5-ig szenvedtünk vele, mirt begynehezen elaludt, aztán aludt reggel 9-ig.
5/8 anonim 

válasza:

begynehezen = nagynehezen....
Készen vagyok!!!...
6/8 anonim 

válasza:

Itt vagyunk mi ellenpéldának.
Kisfiam 2 hónapos és egész éjjel aludt. Igaz, nehezen aludt el, de szerintem nem a fronttól, hanem mert szeretetre vágyott. A kiságyban folyamatosan sírt, de amikor a férjem kivette és a mellkasára tette, abban a pillanatban el is aludt. Aztán vissza a kiságyba, megint sírás, apa mellén megint alvás. Olyan éjfél körül sikerült letenni és 6 órakor kelt reggel.
7/8 anonim 

válasza:

A mi kislányunk sem aludt hajnali négytől hétig, sikongatott, nevetgélt, csak aludni nem akart. Biztos front közeleg. 3 hónapos kislány mamija.
8/8 anonim 

válasza:

Én is csak ellenpéldát tudok, talán ez volt az eddigi legjobb éjszakánk. Este fél 10-körül elaludt a kisfiunk, és 2körül evett aztán csak fél 7-kor kellt.7hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!