Az normális egy 3 hetes babánál, hogy amikor felkel egyből szopni akar?
Figyelt kérdés
Még a pelust sem tudom rajta kicserélni, annyira sír, amíg nem szoptatom meg. A Ti Babátok is ilyen?2009. jan. 14. 10:42
1/7 anonim 

válasza:

még ilyenebb:))
addig ordított, míg nem kapott vmit a szájába. utána próbáld megoldani a többi teendőt:)) első a kaja, de örülj szerintem, hogy ilyen és nem kell "tömnöd"
2/7 anonim 

válasza:

Az én lányom is ilyen volt.... Nyugi! Most is néha csinál ilyet, de már nem vészes... 2 hónapos
3/7 anonim 

válasza:

Az én 1 hónapos kislányom is egyből enni akar, de ennek ellenére előbb át szoktam pelusozni, mert tele pocakkal azt már nem szeretem csinálni.
4/7 anonim 

válasza:

Mi is 1 honaposak vagyunk,nallunk is ez a helyzet.En is kaja elott szoktam pelusozni,mert van h a cicin elalszik es sajnalom mar olyankor nyuzbalni.
Gratulalok a babadhoz!
1 honapos kisfiu anyukaja
5/7 anonim 

válasza:

Az enyém 2 hós és mindig szopni akar, ha meglát...:-DD
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nem vagyok egyedül... Megyek, mert úgy hallom, megint kezdődik a "műszak". :)
2009. jan. 14. 10:57
7/7 anonim 

válasza:

Szia, az én babám 7hetes, és még ki sem nyitja a szemét már szopizza a kis mancsát, és amig rá nem teszem a cicire ordit, szóval nagyon éhesek tudnak lenni a kis Angyalkák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!