Hanykor etetitek meg utoljara 2 hós babatokat, hogy reggel 5 ig ne keljen fel az ehsegtol es mennyit eszik?
én akárhányszor etettem meg, akkori s flekelt éjszaka 2 hónaposan. sőt még 1 évesen is. :S
most lesz 2 éves, pár hónapja alszik csak éjjel rendesen.
Ezek a pici babák nem feltétlenül azért ébrednek, mert éhesek, hanem mert mamaközelségre vágynak.
Két lányom van, az egyik kezdettől jól aludt, a másik meg most kezdi megszokni, hogy legalább hajnalig aludjon (15 hónapos).
Szoptasd, amikor kéri, ő még nagyon pici.
Akkor neki tápszer kell éjjel.....
2 hónapos még akkor is kicsi ahhoz,hogy átaludja az éjjelt.....
én fiam 2500-zal született, napra pontosan egy hós kora óta átalussza az éjszakát akkor volt 3550gramm.
tápis baba, este evett fürdés után, kb 8kor fürdettünk, és kb fél 9kor evett és 5ig bírta.
most fél éves, már reggel 7-8ig bírja vacsi után, és nyekkenés nélkül alszik egész éjszaka.
IMÁDOM!
:-)
az első fiam is így volt, bár ő fél éves koráig 5-6között kelt, és fél éves kora után kelt 7-8között.
utolsó voltam a 2500grammos babával.
mennyi eszik?
egy hósan 130 volt a vacsi, két hósan 170.
fél évesen is 170ml.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!