3 hónapos kislánynak mit vegyek karácsonyra? Mikulásra is szoktak már ilyenkor ajándékozni?
Ha nem az én gyerekem, akkor igen, veszek neki ajándékot, valami kisebbet.
Ha az enyém, akkor inkább valami hasznos dolgot vennék, amit egyébként is, pl: játszószőnyeg.
gyakorlatilag semmit. 3 hónaposnak semmit.
az én most 10 hónapos kislányomnak fél éves korára volt 8 rágókája, meg 10 csörgője, mert ezt bírtak neki hozni a rokonok. ebből egy rágóka érdekelte, a többi csak be volt hányva a járókába, hogy lássák a rokonok, ha megint jönnek.
hogy mi fog neki tetszeni az előre sosem tudod, életünk legjobb vétele egy kínban született (nagybevásárláson vagyunk, az nem lehet, hogy neki nem veszünk semmit) 150Ft-t ocsmány-zöld teszkós gumikacsa. ezzel imádott fürdeni. aztán ezt is kilökte a pikszisből két egymásba rakott gagyi műanyag pohár. (lázas volt és azzal locsoltuk rá vizet, aztán bennmaradt a fürdőcuccok között)
szóval ne sresszed magad, mert akármennyit is töröd a fejed, úgyis teljes lutri az egész.
vegyél egy előkét, abból sosem elég, vagy egy csőrös poharat, majd jó lesz. tökmindegy.
Első vagyok:
Szerintem ilyenkor még nem igazán értékelik a gyerekek az ajándékot, nem tudják, hogy ünnep van. Igazából csak a magunk jó érzése miatt veszünk szerintem ilyenkor valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!