Hogyan becézed a gyermeked?
Úgy értem mi az igazi neve és Te, hogy becézed?
Az én lányom Lilien és Mancinak becézem.Már nem tudom, hogy jött.:)
Fanni Anna a lányom,és Papáék sokszor Fannának hivják!
Én a legtöbbször Fanicsek, Fani, picsek,Cupicsek,Cunika, Cunimó, Dizi zizi (most ez a legmenőbb,mert néha kis őrült amióta jár!) Életke,mior fekvős baba volt akkoriban hívtam így de nagyon szeretem!
Jövő héten lesz 1 éves Mókuci!
:)
Alíz a kislányom neve. Becenevei: Ali, Alibali, Macó, Cuca
Amúgy hívják Lizinek is,a mi ugye az Alíz név egyik becézése.
Bendegúz Krisztián,becézzük:Bendi,Bandi,Bendus(ez a legújabb),betyár...kicsim,maci,és ami épp az eszembe jut.
Aladár Ede:Ali,Alcsi,öcsi,kis dagi....
Dávidnak hívják a 22 hónapos kisfiamat. Dándinak hívjuk, mert ő nevezte így el magát, mert nem tudta még kimondani, hogy Dávid.
Nagyszülők bubunak :))
Lányom Vivien,Vivi,Vivike,virágszálam,csillagom,anyának szemefénye:)
Kisfiam László,Lacika,Laca,Lacus édesem,életem,mindenem.
Boglarka Dorka:
Boglarka kis Dorka, Dorci-Morci,Boglar,Boglarfalat, Boga, Boga-Moga, Bogus, Boginnyo,Mazsi, Juca, Jucapuca,Lujza, Lujzi,Rozi,Rozinnyo, Cirmos, Cici,Tita,Szerelmem,Kicsim,Kincsem,Dragam,Husgomboc,Pufifejum(pedig nem is pufi a feje),Goofy fogu (mert res van a 2 felso foga kozott),Rosszasag,Buzgomboc(ha bekakil) es biztos sok van meg ami most nem jutott eszembe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!