Az én lányom Fanni: Fannus,Mazsola,Kicsim,Tündérbogyó,Cirmi,Mirmó,Panka,Krampusz
2010. nov. 23. 16:23
22/61 anonim válasza:
16 honapos kisfiamat Eriknek hivjak. Neven is szoktuk szolitani de legtobbszor: Nyul,nyuszi,Budoske,Putyoka,Kis szerelmem,Edeske,Picifiam. Apja: Eroknak hivja vagy Erokiasnak :)
2010. nov. 24. 04:24
23/61 anonim válasza:
Kislányom neve Fanni, és volt már rengeteg beceneve: bogyó, csibebibe, mani, kiscsillag, kiscica, manó, kismanó, cicamica, husika, és még sorolhatnám. Ha a nevét becézem, akkor abból általában ezek szoktak kijönni: Fancsi, Fancsika, Fannika, Fannimanó.
2010. nov. 26. 09:05
24/61 anonim válasza:
Az én kisfiam 18 hónapos most és Tamásnak hívják.
Legtöbbször cicának hívom.Valamiért ez ragadt meg pedig sürgősen le kell erről szoknom.Mikor pici volt akkor pöcöknek hívtuk egy darabig.
Még amik néha néha kicsúsznak ezek: Szerelmem, Tomika, Törpe,(Lujza...ennek története van:) )
Nekünk régen mikor gyerek voltam volt teknősünk.Az első teknősünket anya így nevezte el,hogy Lujza és ez megmaradt azóta is.Kicsi korunktól anyukám ezt a nevet sokszor használta nálam meg nővéremnél,hogy Lujza.
2010. nov. 26. 09:13
25/61 anonim válasza:
Az én picikémet Miminek hívják és szintén Mancinak szoktam becézni:)
De nálam ez a Manó becézése:)
2010. nov. 26. 09:59
26/61 anonim válasza:
Kisfiam Mátyás és ha "nevén" szólítjuk akkor Matyi, Matyika, Matykó, Matyus... ezenkívül még Életem, Szerelmem, Bubi, Dudu, Dunduska, Törpi, Minimanó, Pindúrpandúr...hirtelen ennyi jutott eszembe.:)
2010. nov. 26. 10:23
27/61 anonim válasza:
Én is Manciztam kisebb korában a lányom. :) Amúgy jöhet minden, Nyuszikám, Cica, Lujza, a fiamnak Buci, Manó, Törpi, Töki :)))
2010. nov. 26. 10:25
28/61 anonim válasza:
Ferencnek hívják,és úgy becézzük hogy:Ferike, Fercsi,Ferkó-Berkó,Ferences,Sonki,Husi,Kincsem,Falatka,Babuci,
2010. nov. 26. 10:55
29/61 anonim válasza:
A kislányom Anna, Annamanó és Csibe neveken szólítom-elég jól tűri.:))
Márciusban jön a tesó, valószínű Antal lesz-előre félek, mert már készülök:))))Tonton, Tonka, Tonek ...stb.
2010. nov. 26. 10:59
30/61 anonim válasza:
Kisfiam Dominik. becenevei:Domibaba,Domcsi,Domácska,Pocok,baba,Manó,Domi. szóval ami éppen a szánkra áll!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!