Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is ilyen sokat...

Más babája is ilyen sokat alszik újabban? 2 hónapos.

Figyelt kérdés

kb egy hete úgy átalussza az éjszakákat hogy este 6-kor eszik egyet fürcsi után és csak reggel 5-kor kel fel.ez normális?most mázlim van vele vagy esetleg valami baja lehet?tegnap is reggel fél 6-kor felkelt úgy hogy este 7-kor aludt el.és álmos...látszik rajta.most meg így hogy aludt röpke 11 órát és letettem mert nagyon álmosnak tűnt úgy elaludt hogy egy hangja nem volt...pedig akár milyen álmos is volt eddig egy fél órát küzdöttünk mire elaludt.reggel mértük a lázát de 37.1 volt és mivel popsiban mértük úgy tudom le kell vonni 0.5 fokot.tehát 36.6 ami elvileg normális.

szóval azt szeretném tudni hogy másnak is alszik e ilyen sokat a babája vagy valami baj lehet-e.amúgy nem igazán tűnik fel rajta változás...talán az elmúlt 2-3 napban nyűgösebb néha,de az időjárásra gondoltam mert azt mindig megérzi.

köszönöm a válaszokat

2010. nov. 23. 05:55
 1/3 anonim ***** válasza:

láza nincs, tényleg le kell vonni fél fokot.

szerintem, ha nappal eszik eleget, akkor ne aggódj, hanem örülj, hogy ilyen kis mormotátok van!

ha viszont szüksége lenne több tejre, akkor rá kell venni, hogy éjjel is egyen. pl. melletted altathatnád, hogy anya-tej illatra felébredjen éjjel is.

2010. nov. 23. 09:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem se aggodj,az én babám is ilyen volt.Este 9kor letetem és reggel 8ig alud mindig ilyen korban, és nappal is volt hogy 4-5 orát is aludt, csak annyi ezzel a baj hogyha anyatejes akkor jobb lenne neki töbször egyék, h ne kezdjen apadni a tejed.
2010. nov. 23. 10:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Tápszeres sajna a kezdetektől.de akkor megnyugodtam hogy ez normális!
2010. nov. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!