Melyik külföldi országokbol-városbol vagytok itt anyukák? és mennyi idős a gyermeketek?
Szia!
Elso babam Londonban szuletett, a masodik Magyarorszagon, de most megyunk vissza mindkettovel.
Hozzataplalas: en az ottani elmeletet kovettem elso gyereknel, hiszen ott eltunk, ott vittem dokihoz, ha baja volt, ott jartunk tanacsadasra, az ottani vedooltasi rendszert kovettuk, stb.
Nem ereztem jogosnak a magyar hozzataplalast kovetni ilyen feltetelek mellett. Amugy sem ebbol, sem abbol nem vettem mindent szorol szora at, elsosorban a sajat megerzesemre, eszemre hallgattam, az alapokat megadtak, a tobbit csinaltam a legjobb tudasom szerint.
Szia.
En 26 vagyok kislanyom 9 honapos.Angliaban elunk es magyar elvek szerint (ott is a szigorubb valtozat)nevelem etetem a lanyomat.
Edessegnek mi szamit>Szokott joghutot enni gyumolcsel ezek nalunk nasinak szamitanak.
kedves elsö válaszoló.
tapasztalataid szerint magyar,vagy külföldi korházi ellátás volt jobb.a külföldi orvosok szerintem jobban oda figyelnek és korszerübb a felszerelésük is .
köszönöm válaszod
Angliaban 1 eves kortol adhato a tehentej.Az en mf-em azt mondta, hogy 7 vagy 8 hotol lehet vele fozni, de inni csak 1 eves kor felett lehet.
Azt is hozza tette, ha birjuk anyagilag akkor varjunk akar 3 eves koraig is a tehentej adassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!