Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik külföldi országokbol-vá...

Melyik külföldi országokbol-városbol vagytok itt anyukák? és mennyi idős a gyermeketek?

Figyelt kérdés
mi olaszországban laktunk illetve megyünk is ujra nem soká,arra lennék kiváncsi a babáitokat az ottani konyha szerint táplájátok??érdekesség ,az olasz babák már 6 hós korukra milánoit esznek :-)holott ugye magyar konyha szerint 8-9 hó-tol kezdödik.
2010. nov. 22. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Elso babam Londonban szuletett, a masodik Magyarorszagon, de most megyunk vissza mindkettovel.

Hozzataplalas: en az ottani elmeletet kovettem elso gyereknel, hiszen ott eltunk, ott vittem dokihoz, ha baja volt, ott jartunk tanacsadasra, az ottani vedooltasi rendszert kovettuk, stb.

Nem ereztem jogosnak a magyar hozzataplalast kovetni ilyen feltetelek mellett. Amugy sem ebbol, sem abbol nem vettem mindent szorol szora at, elsosorban a sajat megerzesemre, eszemre hallgattam, az alapokat megadtak, a tobbit csinaltam a legjobb tudasom szerint.

2010. nov. 22. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia.

En 26 vagyok kislanyom 9 honapos.Angliaban elunk es magyar elvek szerint (ott is a szigorubb valtozat)nevelem etetem a lanyomat.

Edessegnek mi szamit>Szokott joghutot enni gyumolcsel ezek nalunk nasinak szamitanak.

2010. nov. 22. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia Olaszorszàgban élünk mi is ,bár az én babám még csak 2 hònapos de nem gondolom tésztàval eteni 6 hònaposan. Ilyet még nem is hallottam...
2010. nov. 23. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Spanyolorszagban lakunk, mindket gyermekunk itt szuletett. Itt 5 honaposan mar siman isszak a frissen facsart narancslevet a babak. En ugyan nem mertem adni 5 honaposan, de 8 honaposan mar az enyem is itta. Amugy a parom olasz, de eletemben nem hallottam, hogy 6 honaposan mar milanoit enne a gyerek. Az viszont teny, hogy a fiam 1 evesen siman ette a pizzat.
2010. nov. 23. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:

kedves elsö válaszoló.

tapasztalataid szerint magyar,vagy külföldi korházi ellátás volt jobb.a külföldi orvosok szerintem jobban oda figyelnek és korszerübb a felszerelésük is .

köszönöm válaszod

2010. nov. 23. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
igen általában a kint élö barátaink is magyar konyha alapján táplálják a gyerekeiket.még annyit megkérdeznék hogy ott is ilyen szigoruan veszik az 1 év betöltését a bolti tejjel kapcsolatban?vagy mikortol adják más országokban?
2010. nov. 23. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:
mindenki válaszát nagyon köszön,jo egészséget a baáknak és persze családjaiknak is :-)
2010. nov. 23. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Angliaban 1 eves kortol adhato a tehentej.Az en mf-em azt mondta, hogy 7 vagy 8 hotol lehet vele fozni, de inni csak 1 eves kor felett lehet.

Azt is hozza tette, ha birjuk anyagilag akkor varjunk akar 3 eves koraig is a tehentej adassal.

2010. nov. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!