Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az nagy baj, ha csak az...

Az nagy baj, ha csak az erkélyre viszem levegőzni az öt hónapos babámat?

Figyelt kérdés
Nem túl sűrűn járunk le sétálni, mert a negyediken lakunk, és elég nehéz a babakocsit, ami mózeses, és még a pici lányt is levinni.Lift persze nincs, és apa is ritkán van itthon abban az időben.Ha nagyobb lesz, már jobb lesz mert nem kell a mózes és akkor már össze tudom csukni a kocsit.Éri így valami hátrány?
2009. jan. 13. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem baj, ha elég tiszta ott a levegő. Gondolom nem kocsik mennek alattatok...

Sok emberről tudok, akik szintén csak az erkélyre mentek ki. Az is levegő, szóval szerintem nem gond. Amikor tudtok menjetek el sétálni, parkba vagy valahová, de ez is rendben van.

2009. jan. 13. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Mi sem tudunk mindennap lemenni, mi is a negyediken lakunk.

Apa nálunk is dolgozik, egyedül vagyunk itthon. Mire megoldom, hogy minden lekerüljön, lassan indulhatunk is fel.

Hátrány a kicsit nem éri, engem ért inkább, mivel társasházban lakunk, már megszóltak "idősebbek", hogy a gyereknek mindennap kellene 2 óra friss levegő. Persze mondom én, majd tavasszal, az ő kedvükért azért nem fogom megfagyasztani.....így is mindig piros az orra szegénynek.

2009. jan. 14. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Napi fél óra is elég neki, nagyon hideg van! 40 perc után már rendesen kezd megfagyni az ember...

Ha bent is van szellőztetve a lakásban legalább napi 10-15 percet, akkor elég ennyi. :)

2009. jan. 14. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Őt nem éri hátrány, mert levegőn van, inkább téged, mert szerintem nekünk, anyukáknak legalább annyira szükségünk van a sétára, friss levegőre és mozgásra.
2009. jan. 14. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!