Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák! Kukikérdés?

Fiús anyukák! Kukikérdés?

Figyelt kérdés

Azok segítségét kérném, akiknek volt már valamilyen "műtéti" beavatkozás fitymaszűkület miatt! Leginkább a párpercesre gondolok, amikor "kanállal" (orvosi nevét nem tudom) benyúlnak és gyorsan körbevágják belülről!

Mennyi idősen voltatok, hogy élte meg a baba?

Esetleg maszek-alapon mennyit fizettetek, ahol érzéstelenítést is adnak a gyereknek? (nem mindenhol adnak, azért kérdezem!)

2010. nov. 22. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt, de valószínűleg kell majd, mert eléggé össze van szűkülve, pedig huzogatom már születése óta fürdésnél. Azt mondta a doki, hogy akkor kell majd foglalkozni vele, ha teljesen elhagyja a pelenkát, mert a műtét után pelusban a pisi nagyon csípheti neki. 2 éves múlt.
2010. nov. 22. 11:00
 2/6 A kérdező kommentje:
És a pisi szép sugárban jön a kisfiadnak? Mert nálunk az a gond, hogy a vége cseppekben ürül, ezért sürgetné az orvos, hogy mihamarabb "csináljanak" vele valamit!
2010. nov. 22. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat, kicsit offolok, de a vége még a 'nagyfiúknak' is cseppekben ürül, ha jól emlékszem :)

Az én fiam 11 hós, alig lehet neki 1-2 mm-re hátrahúzni a bőrt, de a doki mindig nyugtat.

2010. nov. 22. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó, akkor úgy értem a "cseppekben ürül"-t, hogy a pisi fele kijön sugárban, de megduzzad a kukija (a bőr alatt van a pisi),és a másik fele cseppekben jön ki.

Terméshzetesen nem 1-2 cseppre gondoltam.

2010. nov. 22. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
nálunk is szűkület van,de addig nem nyúlnak hozzá amíg nem szobatiszta.Első fiamnak is volt,neki kanállal csinálták,pár nap volt csak erős,meleg vízbe pisilés egyhitete a csípést,és Kamillával való öblögetés,most ezt szeretném elkerülni,igy előbb mindenképp krémet fogok ki iratattni a dokival,ami segít tágítani,ha az nem vált be jöhet a műtét.22 hóapos.
2010. nov. 22. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk egyik napról a másikra berepedt szegényemnek. (Máig nem értem hogyan.) Elvittük megmutatni, a doktornéni a kezével felhúzta azt a kb. 1 milimétert ami még hiányzott, írt rá kenőcsöt. Arra kell figyelni, hogy miután megcsinálták, otthon Ti is csináljátok minden fürdésnél mert könnyen visszatapad.
2010. nov. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!