A Huggies pelus a Liberohoz vagy a Pampershez hasonlít jobban? Bevált nektek, érdemes megvenni? Nem túl vastag?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 10:08
1/12 anonim válasza:
Én még a legelején vettem egy kis csomaggal, de alig vártam, hogy elfogyjon. Nekünk a Libero a nyerő azóta is!
2/12 anonim válasza:
Vékonyabb, mint a Libero, így nincs a babán akkora "csomag". Én ezt használtam legtovább, meg a Pamperst, nekem a Libero nem jött be. Különben ahány baba, annyi féle, így nem lehet azt mondani, hogy ha nekem bejött/ nem jött be az egyik vagy másik fajta pelenka, az másnak is/ se lesz jó. Vegyél egy kis csomagot, próbáld ki, aztán meglátod, nektek hogyan válik be! Azért annyira mellényúlni nem lehet, max csak nappal használod, kidobni nem fog kelleni...
3/12 anonim válasza:
nekünk a kedvencünk a Huggies. Időnként veszek mást is de aztán mindig visszatérünk hozzá!
4/12 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, mint az első válaszoló. Kipróbáltam, de inkább maradtam a Liberónál. Egyébként inkább a Pampershez (én a Premium Care-t próbáltam) hasonlít vastagságra.
5/12 anonim válasza:
Én a Huggiest és Pamperst használom felváltva, mind kettőt szeretem, de a Pampers jobb azért...
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem jó a Huggies, nekünk minden kifolyik belőle.
7/12 anonim válasza:
Nekünk a Huggies és a Pampers nagyon bevált, jobb mint a Libero, ami iszonyú vastag és merev.
8/12 anonim válasza:
Nálunk is pampers és huggies. Mikor melyik akciós. Nincs olyan nagy csomag, mint a libero. Valahol a libero és a pampers között van a vastagága, meg szerintem egy kicsit mindkettőr hasonlít.
9/12 anonim válasza:
jó pelus, nincs vele bajom, csak annyi, hogy nekem durvának tűnik az anyaga, kemény. Én Pampesrt, néha Liberot, de 90%-ban Babylove-ost használok.
10/12 anonim válasza:
Én itt hallgattam a válaszokra a huggiesről.Soha nem mertem venni.Egyszer volt egy nagyon jó akció akkor kiprobáltam.Kellemesen csalódtam benne.Inkább a liberóhóz hasonlit.Nekünk bevált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!