Mit tehetnék, hogy nagyobb étvágya legyen?
Figyelt kérdés
5 Hónapos kislányom nagyon keveset eszik.500-600ml tápszert eszik naponta.Most kezdtük a hozzátáplálást egy hete, de 3kanál gyümi pürénél többet nem eszik, annak a felét is vissza löki.Ma is még csak reggel 8-kor evett(mindig akkor kel)160ml tápszert.Majd utána ő mindig vissza alszik legalább 11, fél 12-ig.Akkor "megette" azt a 3 kanál pürét, és nagy nehezen sikerült még 70ml tápszert megitatnom vele.Játszottunk egy nagyot, aztán alvás követte, kb 1 óra.Felkelt, de nem kellett neki a kaja, csak játszik a cumival.Azóta sem evett, most is szundikál. Mit tegyek? Ja és ez mellett inni sem iszik egyáltalán, semmit nem fogad el.A fogzástól lenne ez? De valamit csak enni kell, nem? Ti próbáltátok már az üveges pl.alma-barack pürét tápszerrel keverni és üvegből adni?2009. jan. 13. 16:06
1/4 anonim válasza:
Nekunk vitaminokat adott az orvos es vasat,mert verszegenyseg miatt is lehet etvagytalan.Szep lassan elkezdett enni tobbet es tobbet ...
8 hos kislany anyukaja
2/4 anonim válasza:
Hagyd rá, annyit eszik amennyit akar. A kislányomnál 8 hósan kezdtük el a hozzátáplálást és 10,5 hónapos korára evett meg egy fél üveg gyümölcsös bébiételt. 3 hós koráig zabagép volt, azóta keveset eszik. 10 hós koráig idegesítettem magam, azóta ráhagyom és nem húzom fel magam. Hízik, bár lassan, de jókedvű, vidám, kakil rendesen, semmi okom az izgalomra. Hidd el tudják, hogy mennyi kaja kell nekik.
3/4 anonim válasza:
Az előző vagyok: vasat vérvétel nélkül semmiképp ne adj!!!
4/4 anonim válasza:
Az elso valaszolo vagyok,termeszetesen vervetel utan kaptuk mi is a vasat.Nem jatek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!