Mit tehetnék az egyre nagyobb és fájó aranyérrel? Adjatok tanácsot, kinek mi vált be!
Figyelt kérdés
22 hetes vagyok, terhességem óta szenvedek tőle. Először sanos elhanyagoltam, gondolván majd visszahúzódik. Mikor fájt, vettem rá Reparon kenőcsöt, de semmit sem használ, nagyon kinnt van már. Nem vérzik de fáj. Kiskorom óta sajnos nehezen megy a nagy dolog, a rostok sem nagyon lazítanak a székletemen. Orvoshoz nem szeretnék fordulni.2010. máj. 7. 18:57
1/9 A kérdező kommentje:
*sajnos
2010. máj. 7. 19:00
2/9 anonim válasza:
Mastu kúp nekem nagyon jó volt és ha jól tudom van krém is. DEEEE!!!! mielött el kell menned wc-re tegyél fel egy glicerines kúpot. 10-15 perc és hat aztán nem kell erölködni az így fellazítja a dolgokat. Ezek ilyen 1000 forintos dolgok. Üdv egy 7 hetes kisfiú anyukája
5/9 anonim válasza:
Nekem a Sperti kúp vált be, szülés előtt és után is.
6/9 anonim válasza:
Kúp+ krém+ nekem sajnos jegelni is kellett!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meg fogok próbálkozni valamelyikkel, mert ez így sajnos nagyon kellemetlen.
2010. máj. 7. 21:05
8/9 anonim válasza:
Varázsdió krémet használtam, használok.
Kefír és zöldség segít nekem, és fehér helyett magvas kenyér. De néha így is kijön nekem is. Külsőleg ajánlom a kamillás vattával való lemosást, én meleggel csináltam, jó volt.
9/9 anonim válasza:
Szia!Én hemoridot használom arany érre.Én is nehezen vécézek és ezért elmentem a gyógyszertárba és kértem rá valami gyógyszert.Humeopátiásat adtak,mert ez nem árt a babának!Ha gondolod próbáld ki.Én a sepia officinalisat szedem,mert ezzel az aranyér sem jön ki úgy.34hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!