Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, ha nem bírom...

Mit tehetnék, ha nem bírom magam rávenni a szexre? 5 hós a második babánk, a nagyobb 2,5 éves.

Figyelt kérdés
Az első babám után semmi baj nem volt, simán visszatértünk a normális gyakorisághoz szex terén, kedvem is volt.Most egyszerűen minden alkalommal úgy veszem rá magam direkt.Szeretem a férjemet és nem akarom elveszíteni emiatt.
2010. ápr. 7. 08:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Megterhelő egész nap a 2 gyerkőc, a kicsi még szopik, a nagy meg hisztikorszak kellős közepén, este örülök ha alhatok. Segítségünk sajnos nincsen és nem is megoldható:(
2010. ápr. 7. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:

tudja a férjed hogy ettöl te fáradt vagy? esetléeg egy olyan hétvége mikor egyik gyereket ö a másikat te altatod el, vagy ebéd utáni alváskor?

én meg terhes vagyok de már jan ota nem voltunk együt. nem köze4lik felém pedig még csak 25 hetes vagyok, elötte se volt gyakori a sex sajna

2010. ápr. 7. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát tudja. Hétvégente legtöbbször dolgozik legalább az egyik napon. A másikon van szex általában dehát heti 1-2 alkalom az elég csekély..nem beszélve arról hogy nekem semmi kedvem hozzá,:(( pedig szeretné hogy jó legyen nekem (is) de öszintén megmondva örülök, ha nem ér hozzám semmi és senki...:(
2010. ápr. 7. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Ismerős szitu. Mi ilyenkor azt csináltuk, hogy csak én orális szexeltem a férjemnek, azt neki jó volt, nekem meg ugye mégsem kellett nagyon bedobnom magam. Végül is házastársi kötelesség is van a világon :)
2010. ápr. 7. 10:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) Nem rossz ötlet. Bár tuti a férjem levenné hogy azért csinálom ezt mert én nem szeretnék nagyon semmit...És az meg rosszul esik neki tuti.Na mindegy:)
2010. ápr. 7. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!