Mit tegyek? Nagyon meg romlott a házasságom! Mivel dobjam föl?
16 hónapja született a kisfiam és azóta elég lapos lett a házasságunk.3 hónapja vissza mentem dolgozni és azóta kész katasztrófa.
Jól elvagyunk,mint 2 ember...lakótárs.De és részemről(szeretni szeretem)de a rózsszín köd már elszállt.Havonta talán ha 2x együtt vagyunk.Az előbb is próbálkoztam ...meg fordult és azt mondta fáradt vagyok.
Igazából,lehet,h nem is baj...mármint a szex is olyan,h együtt vagyunk aztán ennyi.
Jajj,nem tudom.
A munkahelyen nagyon sok helyes srác,férfi van.És egyre jobban érdeklődök.Pedig nem akarok.Szeretném meg menteni a házasságunkat.
De nem tudom hogyan kezdjek hozzá.
A férjem nem valami romantikus fajta szóval ilyen vacsora meg ilyenek szóba sem jöhetnek....
Segytsetek!!!Van még valaki ilyen helyzetben??
A múlthéten vettem fehérneműt,nem jött lázba csak arra az estére.azóta minden ugyanolyan.a tánc sem nagyon izgatja őt.
hát akkor ő tényleg nem normális.nála talán 3 havonta van olyan,h rá jön a kangörcs és akko rtényleg egész nap szexelne.de amúgy szinte könyörögni kell neki állandóan.
nem érzem magam mellette nőnek.
holnap lesz a második házassági évfordulónk,amúgy már 5 éve gyütt vagyunk.
de lehet,hogy velem van a gond...14 évesen volt az első komoly kapcsolatom,3 évig tartott.azzal a sráccal vége lett,1 hónapig éltem,de szó szerint.ciki,nem ciki szinte minden nap mással voltam,volt,h egyszerre kettővel.
és utána jött ő.1 hét után összeköltöztünk és most itt tartunk.(mondjuk már 8 éve ismerem,az előző barátom egyik barátja volt)
én 21 éves vagyok ő holnap lesz 31.
tényleg szeretném menteni a menthetőt ha másért nem is akkor a fiam miatt.
de nem tudom.
annyira jól esik amikor udvarolnak a munkahelyemen,mert a férjem semmi bókot nem mond nekem.
tényleg nem szeretnék vele szét menni,de tartok attól,h lesz valami mással.sajnos nagyon gyenge vagyok ilyen téren.de nem szeretném meg csalni.
ennél jobban nem tudom leírni amit gondolok.de azért remélem értitek.
Az én párom is szinte ugyan ilyen.Annyi különbséggel, hogy nála nem 3 havonta van kangörcs, hanem nyáron végig.Akkor napi 2-3 ősztől-tavaszig meg könyörögni kell.Én feladtam:Nem szóltam neki semmit.Vártam mikor próbálkozik.És amikor kezdeményezett volna, azt mondtam fáradt vagyok.Ment is ez egy darabig, aztán mikor már láttam hogy nagyon nem bírja és én sem álltam valami fényesen, akkor megvártam hogy elaludjon( ami elég idegölő, mert még hajnal 2-kor gépezik) és felpiszkáltam.Már csak arra ébredt fel , hogy majdnem jó.
Azóta akár hányszor érzem hogy kezd lankadni a figyelme ilyen téren , mindig ezt csinálom.Bár, benne van a pakliban, hogy esetleg Ő is kifelé kacsintgat a kapcsolatotokból, ahogyan Te.
Próbáld megbeszélni vele először hogy minden oké e és csak azután praktikázz, SZERINTEM.
Az pedig nem megoldás, hogy megcsalod.Tudom milyen, mikor úgy érzed mindenki másnak kellenél, csak annak nem aki neked kell, de először önts tiszta vizet a pohárba,és ha kiderül hogy tényleg van valami gubanc, akkor legalább tiszta lesz a lelkiismereted.
Ha van kedved beszélgetni, írj rám priviben MSN-n kibeszélgetni magunkat.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!