Akinek a kislány vesetágulattal született, milyen kezelést kapott?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 12:45
1/3 anonim válasza:
Semmilyet! Legalább is az én kisfiam, akinek vesemedence tágulata és veserefluxa is van, nem kap semmiféle kezelést. Viszont nagyon kell vigyázni, és rendszeresen vizeletvizsgálatra hordani, mert ha a vizeletben fertőzésre utaló jelek vannak, akkor könnyen lehet vesemedence gyulladás is belőle. Ha ez bekövetkezik, akkor antibiotikumos kezelésre lesz majd szükség, de nálunk eddig hála a jó égnek ilyen nem volt (most hét és fél hónapos). Amúgy kinőheti idővel a tágulatot.
2/3 anonim válasza:
Szia. Az én kislányomnál is ezt állapitották meg az ultrahangon, de a gyerekorvos szerint ez nagyon gyakori, nem kell megijedni, másfél, két hónap múlva kontroll ultrahang, addigra valószínü, hogy vissza is fejkődik a tágulat. Ne aggódj. 3 hónapos kislány mamija.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nekem is hasonlókat mondott a dr.-nő,csak kíváncsi voltam mások tapasztalatára is.Bár nekünk legrosszabb esetre műtétet mondtak 1 éves korára.Remélem ,addig kinövi.További szép napot és jó babázást!
2009. jan. 13. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!