8 hónapos a kislányom és csak szopizni hajlandó de a tej már nem elég neki! De nem hajlandó semmi mást enni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem gyarapszik a súlya! Hallottam már mástól is, hogy ilyen problémái voltak ls szépen lassan elkezdett enni, és mondta, hogy nyugodjak meg de nem nagyon vagyok nyugodt!2009. jan. 13. 12:29
1/6 anonim 

válasza:

pedig nyugi, ha éhes és tényleg kevés a tej fokozatosan el fogja fogadni először az almát, majd banánt krumplit répát. fő a türelem, mindig egy kicsit, valamit előbb utóbb lenyel, dél tájt próbáld és délután, figyeld ki, hoyg mikor kezd éhes lenni, mert ha már nagyon az, akkor türelmetlen és azért nem kéri.... ki kell lesni, hoyg mikor van már étvágy de még nem farkaséhes.
fog enni, nyugi.
2/6 anonim 

válasza:

már rengeteg ilyen kérdés volt üsd be itt a helyi keresőbe már soknak válaszoltam ugyanerre.... :))
3/6 anonim 

válasza:

Mikor szoktad kajcsival kínálni? 2 szopi között, szopi előtt, szopi után?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
6 hónapos kóra óta probálom neki a gyümiket a védőnő utsítására ugyhogy bőven lett volna már ideje megszokni az izeket!
hogy mikor probáltam neki adni szinte minden idöpontot kiprobáltamű(szopi elött, után, közte,helyette.....)és semmi!
2009. jan. 13. 12:40
5/6 anonim 

válasza:

Próbáld ki esetleg a tejpépet, hátha azt elfogadja. Az én kislányom nagyon szereti!
6/6 A kérdező kommentje:
A tejpépet sem szereti!
2009. jan. 13. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!