Még mindig Libero 4-es pelus mizéria?
Figyelt kérdés
Ma harmadik alkalommal vittem vissza hibás (gumi nélküli) pelust a dm-be az elmúlt 2 hónapban. Eddig szó nélkül kicserélték, most közölte velem az eladó lány, hogy ez most már ilyen, nem hibás. Mondtam neki, hogy az nagy kár, mert hogy ez így használhatatlan. Ki akartam cserélni, de a boltban lévő összes! csomag ugyanez volt. Így végül visszakaptam a pénzt. Ti el tudjátok hinni, hogy ez most már ilyen lesz, vagy át akart rázni?2010. nov. 20. 18:05
11/12 anonim válasza:
Akkor várom a hibás pelusokat!:-D
Te mondtad meg az igazat:azért adod ki a sok pénzt mert jó,és kiadod.A Liberonak meg ez a lényeg!A márkahűség.Kifizetted Te azt bőven!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, az én babám is vékonyka, és nagyon kell a gumi, különben... :)
2010. nov. 22. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!