Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még mindig Libero 4-es pelus...

Még mindig Libero 4-es pelus mizéria?

Figyelt kérdés
Ma harmadik alkalommal vittem vissza hibás (gumi nélküli) pelust a dm-be az elmúlt 2 hónapban. Eddig szó nélkül kicserélték, most közölte velem az eladó lány, hogy ez most már ilyen, nem hibás. Mondtam neki, hogy az nagy kár, mert hogy ez így használhatatlan. Ki akartam cserélni, de a boltban lévő összes! csomag ugyanez volt. Így végül visszakaptam a pénzt. Ti el tudjátok hinni, hogy ez most már ilyen lesz, vagy át akart rázni?
2010. nov. 20. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én az előző "pelus mizériánál" írtam a Liberoklubnak.

Visszaírtak, hogy más gyártósorra került a megapack és ezért ilyen.

Visszaírtam, hogy igen, de két áruházláncban is vettem, egyikben megapackot (visszaadták az árát), a másikban csak a kisebbet (4-es méret 56 db-os <- jumbo?) 2 csomaggal, és azokban nem volt mind rossz, csak egy része.

Azt a választ kaptam, hogy küldjek be 1-1 db pelenkát és a gyártási számot a csomagokról, hogy ki tudják vizsgálni a dolgot.

Elküldtem, rá kb 3 hétre kaptam ingyen(!) 2 csomag pelenkát.

Azóta nem vettem Libero-t (még nem fogyott el, mert részben bilizünk), de remélem, hogy nem lesz gumitlan a Libero ezentúl!

2010. nov. 20. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát van esély h gumitlan lesz ha más a gyártósor...és még keveredik a kettő,akkor most kell kihasználni amig visszacserélik.Mármint a gyártonál.
2010. nov. 20. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
én az egyik kispesti dm-ben vásárolok megapack pelust, de rendesen gumírozott. Most is vettem egy 4-es és 5-ös méretűt, semmi változás nincs. Elég felkapott hely és hetente kapnak árut, így nem arról van szó, hogy régebbi szériát vettem. Úgyhogy szerintem leráztak! Ne hagyd magad! Nem lesz a libero gumitlan, mert ez a védjegye, ami le van védetve.
2010. nov. 20. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Én még ezzel a problémával nem találkoztam, mi is 4es Liberot használunk, comfort fit-et. azzal van ez a probléma vagy az up and go-val?
2010. nov. 20. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Comfort fit volt a problémás, az up&go-nak semmi baja nem volt (én nem futottam bele rosszba).

2010. nov. 20. 19:11
 6/12 anonim ***** válasza:
uh.. remélem kikerülöm, a héten kell pelust vennem; és nem szeretnék emiatt váltani.
2010. nov. 20. 19:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, de én nem érzem a különbséget, mint ti. Abból se folyt ki a cucc, ebből se folyik ki, pedig éjjel annyit pisil a gyerek, mint egy törpereaktor és nemrég volt egy hasmenéses pár nap is. Miért olyan nagy baj, ha nem gumis a dereka? Fel se tűnt, míg valaki egyszer ki nem írta a kérdést, akkor néztem meg, hogy tényleg, a mienk se gumis, pedig már csak 8-10 darab volt a megapack-ban.
2010. nov. 20. 23:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Első küldenél nekem pár hibás pelust h én is visszaküldhessem???:-)
2010. nov. 21. 01:45
 9/12 anonim ***** válasza:

:D Ez jó! Szerencsére most nincs hibás pelusunk.

Az igazság az, hogy kicsit rosszul is éreztem magam amiatt, hogy elhasználtuk azért a pelenkákat is (-2 db), és aztán kaptunk is két csomaggal. Nem ez volt a célom a visszaküldéssel, de persze nem mondtam a futárnak, hogy köszi, de nem kérjük! :))

Kedves 23:58-as válaszoló!

Lehet, hogy a babád nem olyan sovány, mint az enyém, de én sajnos észrevettem a különbséget. A lányom vékonyka derekára és combjaira sajnos már a kezdetektől nem tudtam rátenni rendesen a gumitlan pelusokat.

A Libero elég drága, és ha már ennyi pénzt adok ki érte, akkor azt nem véletlenül teszem, hanem pont a gumiért (legfőképpen).

Pedig a Tesco-s és Rossmann-os is milyen jó volt, amíg gumis volt!

Már csak a Huggies maradt gumis a Libero-n kívül (ill. én még nem találkoztam mással), de annak meg olyan kemény anyaga van, hogy a hajtásnál nem simul ki, és olyan, mintha kukija lenne a lányomnak. A combgumija meg bővebb vagy csak más, de kifolyik a cucc.

Szóval valakinek fontos, hogy gumis legyen a Libero.

Mindenkinek további szép napot!

Első voltam.

2010. nov. 21. 10:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne hidd el, én a héten vettem megapackot és gumis hátul!

Vágd ki a gyártási számot, küldd el a liberónak+ 1 pelust.

Nekem is 2 héten belül küldtek egy gumis megapackot!

2010. nov. 21. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!