Még mindig Libero 4-es pelus mizéria?
Én az előző "pelus mizériánál" írtam a Liberoklubnak.
Visszaírtak, hogy más gyártósorra került a megapack és ezért ilyen.
Visszaírtam, hogy igen, de két áruházláncban is vettem, egyikben megapackot (visszaadták az árát), a másikban csak a kisebbet (4-es méret 56 db-os <- jumbo?) 2 csomaggal, és azokban nem volt mind rossz, csak egy része.
Azt a választ kaptam, hogy küldjek be 1-1 db pelenkát és a gyártási számot a csomagokról, hogy ki tudják vizsgálni a dolgot.
Elküldtem, rá kb 3 hétre kaptam ingyen(!) 2 csomag pelenkát.
Azóta nem vettem Libero-t (még nem fogyott el, mert részben bilizünk), de remélem, hogy nem lesz gumitlan a Libero ezentúl!
Első vagyok.
Comfort fit volt a problémás, az up&go-nak semmi baja nem volt (én nem futottam bele rosszba).
:D Ez jó! Szerencsére most nincs hibás pelusunk.
Az igazság az, hogy kicsit rosszul is éreztem magam amiatt, hogy elhasználtuk azért a pelenkákat is (-2 db), és aztán kaptunk is két csomaggal. Nem ez volt a célom a visszaküldéssel, de persze nem mondtam a futárnak, hogy köszi, de nem kérjük! :))
Kedves 23:58-as válaszoló!
Lehet, hogy a babád nem olyan sovány, mint az enyém, de én sajnos észrevettem a különbséget. A lányom vékonyka derekára és combjaira sajnos már a kezdetektől nem tudtam rátenni rendesen a gumitlan pelusokat.
A Libero elég drága, és ha már ennyi pénzt adok ki érte, akkor azt nem véletlenül teszem, hanem pont a gumiért (legfőképpen).
Pedig a Tesco-s és Rossmann-os is milyen jó volt, amíg gumis volt!
Már csak a Huggies maradt gumis a Libero-n kívül (ill. én még nem találkoztam mással), de annak meg olyan kemény anyaga van, hogy a hajtásnál nem simul ki, és olyan, mintha kukija lenne a lányomnak. A combgumija meg bővebb vagy csak más, de kifolyik a cucc.
Szóval valakinek fontos, hogy gumis legyen a Libero.
Mindenkinek további szép napot!
Első voltam.
Ne hidd el, én a héten vettem megapackot és gumis hátul!
Vágd ki a gyártási számot, küldd el a liberónak+ 1 pelust.
Nekem is 2 héten belül küldtek egy gumis megapackot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!