Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babátok mennyi...

10 hónapos babátok mennyi szót mondott?

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

Most viccelsz?? :)

Hogy mondana már egy 10hós baba szavakat???????

2009. jan. 13. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Szia nekem a lányom 10 hós és a mi Szavaink az anya,(aja) kell, ki, igen, és a papa. Érteni szerintem már nagyon sokat megért. A kérem szóra odaadja a kezében lévő dolgokat, Szeret tapsolni csip-csip csókázni és integetni.

Mongókázatok sokat és hallgassatok sok zenét. Szeretik még ilyenkor ha az állatok hangját utánozod nekik. És nagyon sok egymásba illeszthető játékotok legyen. Pl poharak amit egymás tetejére lehet tenni, vödör amibe ki és bepakolhat építő kockák. Az én lányom imád újságot is olvasni és a babákat nézni benne, és természetesen bújócskázni a takaró alá. Mindig mindent komentálj le neki, olyan kis szivacsok mindent magukba szívnak.

2009. jan. 13. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
az enyém még csak 7 hós, azt kiabálja, hoyg annna..., egyébként csak beő, bebe, és véletlenszerűen sikerült dolgok. Korai még... :-)) 10 hósan is.
2009. jan. 13. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Az én kicsi lányom 7.5 hós és amikor a apát meglátja akkor mondja,hogy APA meg amikor babát lát akkor azt,hogy BABA meg mutatja és mondja,hogy PÁ-PÁ!

Ez nem tulzás hanem ez komolyan igy van.Imádja apát!

2009. jan. 13. 11:47
 5/9 A kérdező kommentje:
szerintem nem korai hogy egy 10 hónapos baba néhány szót mond ez a normális :) az én babám mondja hogy anya, apa,nem,baba. nagyjából ennyi
2009. jan. 13. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Kisfiam 8,5 hónapo 2-3 napja kezdte mondani amikor visszem enni, hogy "ana ada mammam" nagyon édi.
2009. jan. 13. 12:08
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
pontozzatok csak le,bravo!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 13. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Mit gondoltok hogy tényleg nemtudja a kislányom a felsorolt szavakat?De igen!Nagyon ügyes kislány!!!!!

Ezt nem azért mondom mert a miénk,de tényleg igy van!!!!

2009. jan. 13. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 10 hónapos a kisfiam, sokfélét kiabál, de nem szavakat. De ha szertném, én is tudom anyának, apának érteni!
2009. febr. 17. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!