Milyen légzésfigyelőt vegyek?
Neked meg elfogadni azt, hogy vannak akik PÉNZKIDOBÁSNAK és egyszerű LENYÚLÁSNAK tekintik a légzésfigyelőt. Egyébként pedig tudod, anyám erre azt mondta mindig. Ha a Gyuszi azt mondja, ugorj a kútba beugrasz?
Nyilván értelmes ember a kérdező, aki mérlegeli a pro és kontra érveket és amihez az ő személyisége közelebb áll, választ.
De miért kéne csak azt írni (hogy te ne idegesítsd fel magad)
Igen igen, légzésfigyelő alap, vegyél mert az fontos. Miért nem írhatnám meg a saját véleményem, hogy szerintem átverés és nem fontos.
És attól, hogy a te gyerekednek 3x volt ilyen még nem biztos hogy a kérdező gyerekének lesz. És egyébként a felnőtt gyerekekenek meg ki tudja hányszor volt, hiszen nem monitorozta őket a kutya sem. Lehet hogy az én fiamnak is volt egy éjszaka 8szor. Honnan tudnám. Mi nem mentünk alváslaborba meg kivizsgálásra ezzel, hogy nem vesz levegőt. Lefröcsköltem vízzel és ennyi.
Szia!
Nekünk angelcare van. SZeretjük, semmilyen lelki sérülést nem szenvedtünk amiatt, hogy van. Még nem jelzett tévesen, minket nagyon megnyugtat, én főleg parázós vagyok.
Szóval a kérdésedre válaszolva(!!!!): Angelcare-t, és az egyik bababoltban most pelenkaszemetest is kapsz mellé. (ha szeretnél)
Nem kötekedni akarok, de értelmezzétek a kérdést:
"milyen légzésfigyelőt vegyek?", nem pedig "vegyek-e légzésfigyelőt?"!
A különbség köztetek és köztem annyi, hogy én a kérdésre igyekeztem válaszolni.
Sajnos minden légzésfigyelős kérdés vitához vezet...
Amúgy igen, a köhögésre valóban az orvos a megoldás és nem (csak) a légzésfigyelő. Majd a doki megmondja, hogy mi a baja a kicsinek.
Ettől függetlenül a légzésfigyelő nem rossz dolog, és ha már megvesszük a rezgő-zenélő kütyüket 10 ezrekért, pl. tanuló kutyust, meg pihenőszéket; na meg a többi vacakot, mint a cumisüveg melegítő, szívhangfigyelő, bébitornáztató,... súlyos összegekért, akkor nem pont a légzésfigyelőre kellene sajnálni a pénzt. Bár nekünk ilyenek nincsenek, de inkább legyen FELESLEGESEN légzésfigyelőm, mint ne legyen, és tragédia történjen!
Éppen ezért mentem el (baba)életmentő tanfolyamra is. Nem poénból vettem a légzésfigyelőt sem. Ha nem jelez a figyelő, lehet, hogy a lányom most nem szaladgálna itt a hátam mögött vidáman!
Nagyon örülök, hogy nektek nem kellett, mert nem történt semmi ilyesmi, és nincs baja a gyereketeknek. Másokkal sajnos történnek tragédiák.
ne törődj azokkal akik le akarnak beszélni!!!
engem is meg nyugtat, hogy van a babámnak!!!
Nem kell újat venned lehet használtan is, mindjárt keresek is egyet neked!!!
Nekem egy teljesen egészséges babám született, kiírt időre és az orvosok még is ajánlották, hogy vegyünk mert a kórházban is használnak a babáknál...
szerintem vegyél ha ettől meg nyugszol utána még el tudod adni!!!
nekünk ilyen van és sosem riasztott tévesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!