Milyen légzésfigyelőt vegyek?
Mert pénzkidobásnak tartottam. A bölcsőhalál általában az első néhány hétben, alacsony súlyú, esetleg koraszülött babáknál fordul elő. Nálunk nem volt ilyen probléma. Egy szobában aludtunk, minden rezdülését figyeltem.
A köhögés egyébként sem hiszem hogy értelmes lenne beruházni egy több tízezer forintba kerülő cuccba. Orvoshoz kellene vinni, az majd kideríti hogy miért éjjelente köhög. Tüdőgyuszi, száraz levegő, akármi.
Ma már belinkeltem ezt egy anyukának!Szerintem egyáltalán nem pénzkidobás!De a köhögésre tényleg a doki a megoldás!Viszont Nekem megnyugtató,hogy van!Nekem Angelcare AC300 van!
semmilyet.
1. Mert a bölcsőhalál, attól bölcsőhalál, hogy nem tudják mi okozta a baba halálát. Ergo nem kell észkombájnak lenni ahhoz, hogy ez nem a légzésleállás. Pont most olvastam, hogy egyébként a vérnyomás emelkedik meg, de például az is lehet, hogy a vércukor megy fel vagy esik le- tehát a kivédéséhez, a légzés mellett legalább egy vérnyomásmonitor és vércukor monitor is kell. És akkor már mondjuk valamit tettél a megelőzésért. de még akkor is lehet bármi más az oka. Ebből a szempontból a légzésfigyelő egyre jó, mert logikusan, aki meghalt, nem lélegzik tovább, így azonnal tudni fogod, hogy meghalt a gyerek és a rendőrőknek nem azt mondod, letettem az ágyába este 9-kor és reggel 7-kor észrevettem, hogy meghalt. Persze volt itt olyan válaszoló, aki ezt is fontosnak tartotta.
A másik köhögésre, ha éjjel köhög, ne légzésfigyelőt vegyél, hanem valami nagyon jó párásítót és menjen éjjel. Volt aki azt írta Salvus vizet tesz bele, mert az sós. Adj neki kalciumot este lefekvés előtt. Például.
Te, nem baj, hogy nem aludt a baba, amikor leállt a légzése?
Meg egyébként teljesen hihető az a rész is, hogy 3-4 percig fekszik a baba, védőnő fújkodja az arcát, elszalad az életmentő dobozért mire 3 perc elteltével a doktornőnek eszébe jut felemelni a kékülő, fixáló babát, aki erre észhez tér és elkezd lélegezni??????
valódi csoda történt. Remélem a dokinőt szentnek nyilvánítják, hiszen csodát tett.
Tök valós történetnek tűnik. Ja nem, inkább olyannak, amiért fizetett a légzésfigyelőgyártó cég.
Ezen mindig felidegesítem magam.
Semmiféle kockázati tényező nem állt fenn nálunk, és a lányomnál mégis háromszor volt ilyen probléma!!!
Nem lebeszélni kellene valakit a légzésfigyelőről, hanem elfogadni azt, hogy vannak, akik SZERETNÉNEK venni, mert FONTOSnak tartják!!!!
Ti meg ne vegyetek, ha nem akartok, senki sem kötelez rá!
(Nem azért, de az meg aztán tényleg segít, ha egy szobában (esetleg egy ágyban) alszotok a gyerekkel! Alvás közben hogyan veszed észre, ha nem vesz levegőt?!)
A köhögésre tényleg orvos lenne a megoldás, légzésfigyelő ügyben meg mindenki mást fog mondani. Nekünk az első gyereknél Respisense volt, most meg Angelcare AC300 lesz (már megvan), ha megszületik a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!