Hány kilós 14 hónapos fiatok? és milyen magas?
1 hét múlva 14 hónapos lesz a fiam. Kereken 10kg és 82 cm.
Nekem a védőnőm és a gyerekorvos is mondta, hogy egy éves koruktól 2 éves korukig a gyerekek jó, ha 1-2 kg-ot híznak és akkor még sokat is mondanak vele.:) Úgyhogy most inkább tényleg csak a magasságra "gyúrnak" a gyerekek ilyenkor.
Az én fiam például elég jó étvágyú, de mellette egész nap jön-megy, egy perc szabadideje nincsen, persze, hogy jobban égnek a kalóriák.
Kedves utolsó, akkor rádcáfolok, mert az én fiam kisebb. :D
5 nap múlva lesz 14 hónapos, 8,5kg körül van, kedden viszem méretni, az 1 éves státuszon 8 kg volt. 80 cm.
De mostanában sajnos minden nyavaját elkap, sokat betegeskedik, és alig eszik, viszont egész nap megy, alig győzök utána rohangálni... :D
ma 00:45 vagyok
Akkor leírok egy extrém ellenpéldát. Sógornőm kislánya most múlt 2 éves és alig 10kg a súlya (3400 grammal született), nem beteges, talán egyszer volt egy kis megfázása, de több nem, csak éppen nem szeret enni, de ettől függetlenül egészséges és jókedvű kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!