A fogzás csak éjjel kínozza a babákat? Vagy csak az enyémet?
Napközben nem nyűgös, nem sír, szépen játszik, eszik, alszik. Éjjel viszont 1-másfél óránként fönt van és ordít. Alig lehet megvigasztalni. Tegnap éjjel már a cici sem volt jó. Ha 3 órát alszik egyben az már jónak számít.
Most megint homeopátiával próbálkozok,bár eddigi tapasztalatok alapján nem ér semmit és dentinox. gyogyszert meg nem nagyon akarok adni neki bár lehet muszály lesz mert kivagyok, mint a kutya.
Nappal nem kínozza a foga?Nálatok hogy van ez???
2 éves a miénk már. Nálunk hálistennek már a nagyon jó korszak van, tartsatok ki :)
Mikor jöttek a fogai (8 hónaposan) azt hittem, megőrülök, éjjel félóránként-óránként felsírt.. ráadásul akkorra már tápszeres volt, nem tömhettem óránként tápszerrel (cici az más lett volna), szóval fel-alá séta, dentinox és Nurofen. Ez ment egy éves korig, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Majd aztán újra volt egy ilyen korszak, mikor a 12-16-os fogak jöttek. Ez volt másfél évesen.
Még hiányzik 4 foga, mostanság kéne kijönniük, egyelőre kopp-kopp, nyugalom van fél éve, és alszunk egész éjjel :)
De igen, éjszaka jobban kínozza őket, mert nappal van ami lekösse a figyelmüket, de éjjel felébrednek a fájdalomra :(
ha a foga miatt, akkor nurofent kell neki adni.
de lehet, hogy az zavarja, hogy együtt alszotok, lehet külön szoba kellene már neki.
Hát nem hiszem, hogy ez vigasztal, de nálunk is ez van, azzal a különbséggel, hogy még csak 5 és fél hónapos, de egy hónapja ez megy és már áttört négy foga! Az én jó alvó kislányom, aki 8 hetesen már 12 órát aludt éjszaka, óránként, másfél óránként sír fel, egész éjjel szopizna. Olyan vagyok, mint egy hulla. Most dugtam vissza aludni.
Szóval legalább nem ilyen korán kezdődött nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!