5 hónapos babátoknak hogy adjátok a főzeléket és gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:05
1/3 anonim válasza:
Főzelék: 1 krumpli + 2 sárgarépa, megfőzöm, leturmixolom, vagy krumpli + negyed cékla, krumpli + brokkoli stb.
Teszek bele csirkemellet vagy csirkecombot. Ezt előre meg szoktam főzni, leturmixolom és jégkockatartóban lefagyasztom. Egy adag főzelékhez 1 kockát teszek.
2/3 anonim válasza:
Ez lemaradt: Gyümölcsöt főleg üvegest adok, mert a kisfiam nem nagyon szereti a gyümit, amit frissen adok. De az almát, körtét reszelve adom (már ha elfogadja), szoktam beletenni babakekszet.
3/3 anonim válasza:
Krumpli+répa, krumpli+répa+csirkehús (vagy pulyka), krumpli+cékla (hús) ezeket főzve, főleg a levesből. krumpli+alma, az almát nyersen. rizs+banán a rizs jó puhára főzve, és mind turmixolom. Alma-banán-körte-barack ezek külön is együtt is, reszelve finomak. Mandarin, narancs leve. Alma reszelve+narancslé. Egyenlőre ilyeneket kap. Nekem szereti. Most fogom kipróbálni a gyümölcs+kekszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!