Csak és kizárólag ellenőrzött biogazdaságból/saját kertből származó zöldséget/gyümölcsöt/husit adtok babátoknak?
Nem.
De a tescoban azért nem vásárolok, marad a középút.
nem. igyekszem a legjobbat de sajnos a bionak sem lehet már hinni...Annyira átverés már ez az egész.
Az a legbiobb bio amit TE termelsz a kertedben, minden másban ott van hogy nem látod merre hány méter még akkor is ha rá van irva.
Amugy meg nem baj ha eszik egy kis nem biot is nem lesz tőle semmi baja.
Dehogy. Mi bio-n nőttünk fel? A 70-es években még nem is hallottunk ilyesmiről. Szerintem ez is olyan divathullám, blabla.
Ezzel nem azt mondom, hogy én minden kotyvalékot odaadok a gyereknek, de azért ne essünk át a ló másik oldalára sem
Tesco aushan lidll, cora, piac, mi hol olcsóbb ott veszem. Biot soha sem vettem, 1 kg bio árán kapok 2-3 kg normál zöldséget, gyümölcsöt, nekem nem mindeggy. Azt eszi amit mi, ha bioból főznék, rámenne a gatyánk!
Nézegettem a bio dolgokat, de lassan fogy , így mindig olyan szottyadtak azok a zöldsékek, nem valami frissek!
de jó is lenne, ha megtehetném....
de se biobolt, se pénzem nincs rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!