Mikortól lehet ölünkbe ültetni a babát, úgy hogy közben fogjuk?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 17:01
1/5 anonim 

válasza:

Függőleges helyzetben akkor, amikor már magától is tud ülni, 7-8 hónaposan kb.
A magától ülés azt jelenti, hogy leteszed egy vízszintes terepre és segítség nélkül fel tud ülni.
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem nem az volt a kérdés, h mit jelent a magától ülni!
3/5 anonim 

válasza:

Azért írtam le, mert sokan úgy gondolják, hogy a magától ülés az azt jelenti, hogy körben kitámasztva tud ülni a baba.
Az sem volt kérdés, hogy szerinted mi volt a kérdés.
4/5 anonim 

válasza:

Mi 5 hónaposak vagyunk, és ha segítek neki felülni, akkor már tudja magát tartani utána, de egyedül még nem ül fel. De ha meg nem segítek neki, akkor képes ordítani is dühében, addig, míg valaki "meg nem szánja".
5/5 anonim 

válasza:

A mi lányunk 4 hónaposan már állandóan az ülést próbálgatta (fekvő helyzetből akar egyből felülni, ami még nekem is nehezen megy:).Nálunk is ment az ordítás, ezért megkérdeztem a gyermekorvost, és a védőnőt, és azt mondták, ölben nyugodtan ülhet, akkor úgyis a hóna alatt tartjuk, semmi baja nem lesz. Már 5 hónapos, és a pihenőszékben és a hordozóban egyedül felül. Ha elég erős az izomzata, úgysem tudod megállítani, nem lehet 8 hónapos koráig erőszakkal vízszintesben tartani. Az csak egy átlag, ha előbb csinálja, akkor már felkészült rá. A kitámasztós megoldás szerintem sem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!