Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ezt bírni? Hasfajos...

Hogy lehet ezt bírni? Hasfajosság kiborító mindent elront! Tanács?

Figyelt kérdés

Kislányom 5 hetes kb. 3hetes kora óta hasfájós sajnos kipróbáltunk mindent: Infacol, Espuvisan, Gripe Water, Mecsek tea, has simi, tornáztatás, Dr. brown cumisüveg, tápszerváltás, hasmelegítő mivel felét szopizza már nem merek semmit enni....de semmi nem használ tudom mindenki azt írja meg a dokinő is azt mondja h majd kinövi....de ez lehetetlenné teszi a napokat.

Szegénykém olyan jó baba amúgy olyan szépen elaludna például leteszem csukja a szemét és akkor jönnek a görcsök és csak kinlódik aztán vége a görcsnek aludna megint el édesen mégegy görcs.....olyan kialvatlan tud lenni mert nem tud aludni a hasától.

Csak ha már nagyon álmos akkor tud elaludni de akkor is nyög álmában.

Persze így mi se alszunk sokat.

Hogy lehet ezt elviselni???

Teljesen ki vagyok!

Még normális napirendet se lehet kialakítani :(

2010. nov. 18. 13:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a biztató szavakat!

Hát igen én is próbálok pozitívan gondolkodni de néha nagyon nehéz. És hason altatom, a ringatástól megnyugszik elalszik ágyba be jön a görcs felébred....és ez százszor :S

Akkor ugye mint a hsfájós babák általában nagyon kis mohó szerintem nincs olyan h ne lenne éhes megpróbálom legalább a 3 órát kivárni de sokszor kéri hamarabb este mihelyt elalszik már kel is enni tápi melegít cicire rá méricskélés mennyit evett aztán aszerint tápi megnyugszik 15perc jönnek a görcsök aztán órákig altatás....

Imádom őt úgy ahogy van nehogy félreértsen valaki csak kiváncsi vagyok hátha valaki tud valami hasznos tanácsot mondani..

valamivel megvigasztalni...

1ő nagyon megköszönném a szkennelést.

Remélem mi is kinőjük 3hónapra

De az hogy lehet h pont 3 hónap???

Tényleg 1napról a másikra??

2010. nov. 18. 16:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Milupát eszük mi is.
2010. nov. 18. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Figyeld meg, hogy tápszer után görcsöl-e csak, vagy anyatej után is.

Lehet, hogy a tápszert nem bírja...

2010. nov. 18. 16:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Milupa Komfort1-es tápszert?Vagy a másik fajtát?
2010. nov. 18. 16:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia. az én lányomnál 5,5 hósan múlt el a hasfájás, de a mai napig előfordul, hogy nehezen boldogul a pukival és sír. Főleg éjjel. Viszont ami ilyen idősen nagyon jó volt, az az orvos által felírt papaverines görcsoldó. nem mondom, hogy abszolút nem fájt tőle, de már az is jó volt, hogy nem voltunk mindennap ennyire padlón,mint most te. Nagyon megtudlak érteni, remélem nálatok bejön a három hónap.

És még egy valami,én az utóbbi időben azt vettem észre, hogy akkor is fáj a babám hasa, ha keverem a szopizást tápszerrel. Én már vagy csak szoptatok vagy csak tápszer egy-egy etetésnél. jobbulást nektek!!

2010. nov. 18. 18:59
 16/17 A kérdező kommentje:
milupa laktózmentest esszük akkor is fáj ha csak szopi ha begyülytöm
2010. nov. 19. 07:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehezek a napjaitok!Nem szeretnélek elkeseríteni, de barátnőmék kslányának 4 és fél hós korára múlt el a hasfájás, addig nem aludtak semmit szinte, szegénykém teljesen kivolt, most meg a fogzás...egy éjszaka 7szer kel...

Kitartás!

2010. nov. 22. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!