Kezdődhet ilyen korán a hasfájósság?
Sziasztok!
6 napos a babám két napja vagyunk kint a kórházból ott még semmi baj nem volt, de mióta itthon vagyunk mindkét éjjel 5 órán keresztül nem aludtunk. Felkel szopizni, aztán látszólag jóllakik, büfizik, elalszik de max 10 perc múlva újra sír és rágja az öklét, nem nyugszik meg csak ha cicire teszem, de utána újra kezdődik előről. Közben is büfiztetem, mert sok a tejem és ő nagyon kis mohó, de látom rajta szopi közben hogy szorítja az öklét, és nyomni próbál erőlködik, és a lábával kapálózik.Hallatszik ahogy csikar a hasa.( vagy koroghat??) Ezt képes csinálni órákon át a végén nagy nehezen robbanásszerűen jön egy puki vele egy kis kaki is, de nagyon kevéske. Ettől aztán végre nyugi van a végén. Napközben nincs ilyen baj csak éjjel. Próbáltam tornáztatni, simogatni, ringatom, cipelem, ének stb csak éppen én nem alszom semmit, mert napközben nem tudok a nagyobbik gyerekem miatt. Ez hasfájósság lesz és tanuljak meg alvajárni? Ma jön a gyerekorvos+védőnő de azért érdekelne az anyukák véleménye, tapasztalata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!