1,5 éves a kisfiam érdemes még vennem neki babakocsit?
Figyelt kérdés
A régit eladtam mert túl nagy volt. Kis könnyű 3 kerekűt szeretnék...2009. jan. 12. 16:11
1/3 anonim 

válasza:

Ha nagyon eleven, és sokszor kell mondjuk ügyet intézned, akkor érdemes. Vagy ha gyalog jársz vásárolni piacra közértbe akkor is praktikus. Kis egyszerű könnyű sportkocsi hasznos lehet. Ha nem akarsz sokat költeni érdemes használtat keresni, az nem is olyan drága.
2/3 anonim 

válasza:

nem. mi már nem is használjuk 2 hónapja. 1,5 éves a fiam
3/3 anonim 

válasza:

Igen!
Szerintem egy ekkora babának még kell a babakocsi. Ha haladni is kell, nem csak épp sétálgatás a program, mindenképp kell. Amúgy meg elfárad a hosszú úton, sokszor másmerre menne, mint én. Ügyintézés (posta, gyógyszertár) rémálom ha nem babakocsiban van. El/kimenne, minden érdekli őket. Enyém legalább is ilyen :-)
És van kiskocsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!