Kell vagy nem kell egy kisfiúnak húzogatni a kukacát?
Figyelt kérdés
3hónaposan azt mondta egy gyerekorvos hogy lehet,kértem és meg is mutatta,hogy hogyan és meddig lehet meghúzni.Sőt a védőnő is ezt mondta.Most 9 hónaposan egy másik gyerekorvos azzal állt elő,hogy 6 éves koráig nem szabad hozzányúlni.Az a lényeg,hogy hegyesen pisiljen,és akkor nincs semmi baj.Kérdem én,most mit csináljak?2009. jan. 12. 14:59
1/9 anonim 

válasza:

Erről mindig is megoszlik a vélemény.
Van aki huzogatja, van aki nem.
Szerintem inkább "kezeld", mint hogy fitymaszűkülete legyen.
2/9 anonim 

válasza:

6 éves korig várni???????!!!!!!!!!!!!Szegénynek tuti műtét lenne...erről itt mindenkinek más lesz a véleménye...nekünk van egy gyerekurulógus barátunk eljött hozzánk, kisfiam 5 hetes volt, mondta h kell neki minden fürdénél tornáztatni, mert ha másfél éves koráig nem jön fel akkor műtét...felcsípik...mi eklkezdtünk így 6 hetesen, semmi fájdalma nem volt sose nem is sírt egyszer sem, szépen lassan mindig kicsit többet húzta férjem fürcsi közben, 1 éves korára teljeaen jó lett...de nekem gyerekdoki is ezt mondta h csináljuk, sztem saját tapasztalat, meg urulógusé, kéárt nem teszel, nem okozol fájdalmat...de azzal kárt teszel ha nem húigálod mert akkor szegénynek letapad.
3/9 anonim 

válasza:

Ez tényleg egy oszlató kérdés. A kórházban, ahol szültem, ott azt mondták, hogy húzni minden héten egyszer egy kicsit. Aztán hazajövetelkor a védőnő és doki is azt mondta, hogy egy éves kor előtt ne, mert abból lesz a szűkűlet...Én nem húzom még.
4/9 anonim 

válasza:

Sziasztok!
Nekünk is azt monda a dokinéni,védőnéni 1 éves kora előtt nem kell vele ezt csinálni!Most akkor mi az igazság!???12 hetes kis pasi anyukája"Zsuzsa
5/9 anonim 

válasza:

nekem gyerekurulógus mondta-sztem ők a szakemberek...ők csinálják ugye szűkület után a műtétet is...sztem egy urulógust kérdezzetek ha nem vagytok biztosak, mi így csináltuk ahogy leírtam...most 26 hós s semmi baja fütyinek nem tudom miért lenne ettől letapadás??!!ha időben kezdjük
6/9 anonim 

válasza:

Azért lesz letapadás, mert ha valaki túl meghúzza, akkor sérülés keletkezik. Ettől lesz szűkület. A doki így mondta.
7/9 anonim 

válasza:

Nekem 2 fiam van(a nagy 16 éves,a pici 8 hós)és az álláspont mit sem változott azóta:1 éves kor alatt NEM húzgáljuk a kukacán a bőrt!
8/9 anonim 

válasza:

Nekem a védőnőm mondta,hogy fürdéskor húzzam fel neki,mert le fog tapadni a váladéktól,megmutatta,hogy kell és én azóta csinálom neki fürcsi közben.Öt gyereke van abból négy fiú,tudja mit csinál.
4.5hós baba anyuja
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. jan. 12. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!